De Arbopraktijkdag 2023 – Royal Smit Transformers

Op dinsdag 11 april mogen we een kijkje in de keuken nemen bij Royal Smit Transformers. Het programma wordt verzorgd door Niek Jansen van Royal Smit Transformers, BMD-adviseurs Hanneke te Beest, Onno Elziga en Iris van Woudenberg.

Veiligheid in de praktijk

Elk jaar organiseren we een bedrijfsbezoek bij een van onze leden. Dit jaar zijn we te gast bij Royal Smit Transformers B.V. (onderdeel van SGB-SMIT Group). Royal Smit Transformers is het oudste BMD Netwerk deelnemer. Gevestigd in hartje Nijmegen maakt Royal Smit Transformers grote transformatoren. Deze transformatoren worden ingezet voor de opwekking, distributie van energie en instandhouding van energienetwerken.

Tijdens de Arbopraktijkdag vertelt Arbo adviseur Hanneke over de ontwikkelingen van afgelopen jaar. Onno Elzinga en Iris van Woudenberg vertellen je hoe je met communicatie ervoor zorgt dat medewerkers veiliger gaan werken. Royal Smit Transformers laat zien hoe zij in de praktijk aan de slag gaan met veiligheid en communicatie. Een rondleiding door het bedrijf hoort daar natuurlijk ook bij. Het productieproces en de hun aanpak voor veilig werken ervaren we live op locatie. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je aan.

Beperkt aantal plekken: Gezien de veiligheid tijdens rondgang zijn er tijdens de Arbopraktijkdag een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol. Wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt, is het mogelijk je in te schrijven voor de reservelijst.

Meld je aanEvent informatie
  • 11 april 2023
    Locatie: Royal Smit Transformers Groenestraat 336, 6531 JC Nijmegen

    Exclusief voor deelnemers BMD Netwerk. Nog geen deelnemer? Meld je dan eenmalig vrijblijvend aan om kennis te maken.