De Arbopraktijkdag 2022

Op dinsdag 28 juni mogen we een kijkje in de keuken nemen bij Femacell. Het programma wordt verzorgd door BMD adviseur Mariëlle van Zuilen, Ton Bouw directie Fermacell en BMD Partner Rick van der Heide. 

Veiligheid in de praktijk 

Ben jij op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van arbo? BMD adviseur op het gebied van Arbowetgeving, Mariëlle praat je bij over de ontwikkelingen. Van de theorie gaan we naar de praktijk. Fermacell laat zien hoe zij in de praktijk aan de slag gaan met veiligheidsgedrag. De interactieve sessie van BMD Partner Rick van der Heide zet je aan het denken over het veiligheidsgedrag binnen jouw organisatie. 

Fermacell 

Fermacell zit in het portfolio van de wereldwijd opererende James Hardie Industries plc. Vandaag de dag is James Hardie Industries plc een internationale marktleider voor vezelcement bouwmaterialen. De eerste gipsvezelplaat rolde begin jaren zeventig van de productielijn in de Fermacell fabriek in Münchehof bij Goslar. De hoogwaardige, bijzonder stabiele afwerkingsplaat heeft de gehele gipsplatenbouwindustrie fundamenteel veranderd.

Vandaag de dag staan Fermacell gipsvezelplaten en de water- en weerbestendige Powerpanel  H2O platen voor snelle en economische uitbreidingsconcepten voor alle gebieden van de interieurbouw. Baanbrekende innovaties hebben Fermacell  tot een van de bekendste bouwmaterialenmerken in de industrie en de Europese marktleider voor hoogwaardige gipsvezel- en cementgebonden platen gemaakt. Het productieproces en de hun aanpak voor veilig werken ervaren we live op locatie.    

Beperkt aantal plekken: Gezien de veiligheid tijdens rondgang zijn er tijdens de Arbopraktijkdag 24 plekken beschikbaar. Vol = vol. Wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt, is het mogelijk je in te schrijven voor de reservelijst.

Programma

 • 13.00 uur – Inloop
 • 13.30 uur – Welkom en introductie sprekers
 • 13.45 uur – Inhoudelijk programma
  • Ontwikkeling wetgeving en praktijk door Mariëlle van Zuijlen
  • Fermacell: Introductie en Safestart door Ton Bouw
  • Veiligheidsgedrag door Rick van der Heide
 • 15.30 uur – Rondgang werkvloer Fermacell (in drie groepen)
 • 16.30 uur – Feedback op rondgang
 • 16.45 uur – Netwerkborrel

Meld je aan

Reservelijst

De Arbopraktijkdag 2022 is vol. Via het formulier hieronder meld je je aan voor onze reservelijst. We nemen alleen contact op als er een plekje vrij komt.Event informatie
 • 28 juni 2022
  van 13.00 tot 17.15 uur

  BMD Netwerk Deelnemer: Fermacell
  Loonse Waard 20
  6606 KG Wijchen

  Exclusief voor deelnemers BMD Netwerk. Nog geen deelnemer? Meld je dan eenmalig vrijblijvend aan om kennis te maken.