De Milieupraktijkdag – Van Swaay

Op vrijdag 29 september mogen we een kijkje in de keuken nemen bij Van Swaay. Het programma wordt verzorgd door BMD adviseur Bas van Velthoven en door Van Swaay Schijndel BV.

Milieu in de praktijk

Elk jaar gaan organiseren we een bedrijfsbezoek bij een van onze leden. Dit jaar zijn we te gast bij Van Swaay Duurzaam Hout. Van Swaay is toonaangevend in duurzaam hout en beidt innovatieve biobased houtoplossingen voor de circulaire economie.

Tijdens de Milieupraktijkdag vertelt milieu adviseur Bas over de ontwikkelingen rond de Omgevingswet. Van Swaay laat zien hoe zij in de praktijk aan de slag gaan met milieu. Een rondleiding door het bedrijf hoort daar natuurlijk ook bij. Het productieproces en hun aanpak voor duurzaam werken ervaren we live op locatie. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan alvast aan.

Beperkt aantal plekken: Gezien de veiligheid tijdens rondgang zijn er tijdens de praktijkdag een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol. Wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt, is het mogelijk je in te schrijven voor de reservelijst.

Meld je aanEvent informatie
  • 29 september 2023
    Locatie: Van Swaay
    Vlagheide 2, 5482 NM Schijndel

    Programma wordt t.z.t bekendgemaakt

    Exclusief voor deelnemers BMD Netwerk. Nog geen deelnemer? Meld je dan eenmalig vrijblijvend aan om kennis te maken.