Deelnemersbijeenkomst Management en systemen 2023

Op 9 november 2023 praten onze adviseurs je bij over actuele Management en systemen onderwerpen.

Eerder hebben wij je bijgepraat over hoe je jouw milieumanagementsystemen voorbereidt op de komst van de Omgevingswet. Nu uitgesteld naar 1 juli 2023 en of deze datum werkelijkheid wordt is nog onzeker. Ons advies is nog steeds: zorg dat je op tijd klaar bent met de aanpassingen van je register wet- en regelgeving. 

Wil je weten hoe je hierop anticipeert? Meld je aan! 

Management en systemen

Verschillende onderwerpen binnen onze expertise management en systemen houden ons dit jaar bezig. Analyse van kwaliteit milieu informatie wordt steeds belangrijker. Een groot aantal bedrijven is verplicht om een duurzaamheidsverslag op te stellen en de inhoud te laten verifiëren door een onafhankelijke partij. Daarnaast vragen we ons af: Hoe is het managen van veranderingen (MoC) geregeld binnen jouw managementsysteem? Kortom, genoeg thema’s voor verdieping. 

Met onze informatiebijeenkomsten sluiten we altijd aan op de actualiteit van dat moment. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan alvast aan. 

Programma

 • 13.45 uur – Inloop 
 • 14.00 uur – Welkom en Inhoudelijk programma (volgt) inclusief pauze 
 • 15.45 uur – Afronding/vragen 
 • 16.00 uur –  Netwerken

Meld je aan

Dit QHSEvent is kosteloos voor deelnemers van het BMD Netwerk. Nog geen lid van het BMD Netwerk? Geen probleem. Je kan een keer vrijblijvend deelnemen.Event informatie
 • 09 november 2023
  van 13.45 tot 16.00 uur

  BMD Advies Oost
  Hanzeweg 1-H
  7418 AW Deventer

  Exclusief voor deelnemers BMD Netwerk. Nog geen deelnemer? Meld je dan eenmalig vrijblijvend aan om kennis te maken.