Deelnemersbijeenkomst Milieu en Omgeving 2023

Op 22 juni 2023 praten onze adviseurs bij over actuele Omgevings onderwerpen.

Dat 2022 een onrustig jaar is geweest voor milieu en omgeving hebben we gemerkt. De stikstofproblematiek is nog even levendig als voorheen. Tot twee keer toe is de Omgevingswet uitgesteld. Wat natuurlijk effect heeft op een aanvraag omgevingsvergunning voor ondernemend Nederland met ontwikkelplannen.

Wil jij weten hoe je hierom anticipeert? Meld je aan! 

Milieu en Omgevingswet

Of het nu 1 juli 2023 wordt of toch weer later, we nemen je mee met de actualiteit op weg richting de Omgevingswet. Zo kom je niet voor verassingen te staan en ben je voorbereid. Inmiddels staat binnen jouw QHSE-uitdagingen de energietransitie door onder andere stijgende energie en brandstofprijzen in de versnelling. In deze bijeenkomst besteden we onder andere aandacht aan deze onderwerpen. Kortom, genoeg thema’s voor verdieping.  

Met onze informatiebijeenkomsten sluiten we altijd aan op de actualiteit van dat moment. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan alvast aan. 

Programma 

 • 13.45 uur – Inloop 
 • 14.00 uur – Welkom en Inhoudelijk programma (volgt) inclusief pauze 
 • 16.00 uur – Afronding/vragen 
 • Netwerken 

Meld je aan

Dit QHSEvent is kosteloos voor deelnemers van het BMD Netwerk. Nog geen lid van het BMD Netwerk? Geen probleem. Je kan een keer vrijblijvend deelnemen.Event informatie
 • 22 juni 2023
  van 13.45 tot 16.00 uur

  BMD Advies Oost
  Hanzeweg 1-H
  7418 AW Deventer

  Exclusief voor deelnemers BMD Netwerk. Nog geen deelnemer? Meld je dan eenmalig vrijblijvend aan om kennis te maken.