Milieupraktijkdag – Reymerink

Op donderdag 10 oktober nemen we weer een kijkje in de keuken bij een van onze Netwerkleden, dit jaar is dat Reymerink. Tijdens de Milieupraktijkdag gaan we dieper in op de thema’s ADR, PGS 15 en de Omgevingswet. Het programma wordt verzorgd door de gastlocatie en BMD adviseurs Robert Schut en Amanda Roodnat.

Milieu in de praktijk

Elk jaar gaan organiseren we een bedrijfsbezoek bij een van onze leden. Dit jaar zijn we te gast bij Reymerink. Reymerink is de producent en leverancier van een ruim assortiment cosmetische vloeistoffen, vloeistoffen voor reiniging & desinfectie en vloeistoffen voor industriële toepassing.  De producten worden o.a. gebruikt door pedicures, podologen, huisartsen, tandartsen, nagelstudio’s, tattoo shops, schoonheidsspecialisten, (chemische) wasserijen, drogisterijen en industriële bedrijven.

Tijdens de Milieupraktijkdag wordt er dieper ingegaan op een milieuthema. Dit jaar vertellen onze adviseurs over de onderwerpen: ADR, PGS 15 en de Omgevingswet. Adviseur Robert vertelt over zijn ervaringen met de Omgevingswet. Onze gevaarlijke stoffen expert Amanda gaat vertellen over ADR en PGS 15. Deelnemers krijgen uitleg op basis niveau. Je hoeft geen/weinig kennis te hebben van ADR en/of PGS 15. Ook het gastbedrijf laat zien hoe zij in de praktijk aan de slag gaan met dit thema. Een rondleiding door het bedrijf hoort daar natuurlijk ook bij. Het productieproces ervaren we live op locatie. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan alvast aan.

Benieuwd naar het programma van een praktijkdag? Ontdek de terugblik van de Arbopraktijkdag bij Fermacell.

Programma

12.00 – 13.00 uur – Inloop & lunch

13.00 – 13.15 uur – Welkom en introductie sprekers

13.15 – 13.45 uur – Reymerink: introductie bedrijf en milieu in de praktijk

13.45 – 14.15 uur – Ervaringen met de Omgevingswet: onze tips door Robert Schut

14.15 – 14.30 uur – Pauze

14.30 – 15.30 uur – Rondgang en tips & tops

15.30 – 16.00 uur – ADR: transport van gevaarlijke stoffen door Amanda Roodnat

16.00 – 16.30 uur – PGS 15: opslag gevaarlijke stoffen door Amanda Roodnat

Meld je aan

Dit QHSEvent is kosteloos voor deelnemers van het BMD Netwerk. Nog geen lid van het BMD Netwerk? Geen probleem. Je kan een keer vrijblijvend deelnemen.Event informatie
  • 10 oktober 2024
    Locatie: Reymerink B.V.
    Fort Ruigenhoek 4, 1358 DA Almere
    12.00 - 16.30 uur

    Exclusief voor deelnemers BMD Netwerk. Nog geen deelnemer? Meld je dan eenmalig vrijblijvend aan om kennis te maken.