Anouk Metselaar

Adviseur

“Ik ben Anouk Metselaar en ik ben werkzaam bij BMD Advies als allround adviseur op het gebied van arbo, milieu en energie. In mijn functie help en ondersteun ik bedrijven met allerlei vraagstukken en opdrachten die vallen binnen deze vakgebieden.”

Wat doe je tijdens jouw werkdag?

“Ik doe momenteel eigenlijk van alles wat! Nadat ik mijn studie Integrale Veiligheidskunde in juni 2020 heb afgerond, ben ik direct bij BMD Advies aan de slag gegaan. Ik ben toen eerst begonnen met milieuvraagstukken, zoals het aanvragen van een milieuvergunning of het indienen van een melding Activiteitenbesluit. Daarnaast ben ik me ook gaan bezighouden met energie-opdrachten, denk aan het uitvoeren van energie-audits. Tot slot pak ik ook vraagstukken op het gebied van arbo op. Ik ondersteun collega’s bijvoorbeeld bij het uitvoeren van Risico inventarisatie- & evaluaties en voer zelfstandig arbo-compliancerondes uit. In de toekomst hoop ik mij ook steeds meer te specialiseren in het ‘arbo-’vakgebied.

De werkweken zien er vaak verschillend uit. De ene dag ben ik een volledige dag gedetacheerd, een volgende dag werk ik mee aan een opdracht bij een klant. Een volgende dag werk ik de projecten weer uit of ben ik aan het overleggen. Heel dynamisch dus! Wat hier vooral leuk aan is, is dat je bij allerlei bedrijven een ‘kijkje in de keuken’ mag nemen. Vaak erg interessant en leerzaam!”

Buiten mijn werkdag?

“Ik woon samen met mijn vriend en kitten in Sliedrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden en familie te zijn, ga ik met regelmaat naar de sportschool en vind ik het erg leuk om af en toe een reisje te maken en een festival mee te pakken.”

Expertises

  • Arbo & veiligheid