Arie van der Priem

Partner

“Ik ben bijna 25 jaar partner bij BMD Advies Centraal Nederland. Ik krijg energie van het verbeteren en digitaliseren van onze processen en dienstverlening. Ook lever ik actieve bijdragen aan het verder ontwikkelen van onze ‘jonge honden’. Landelijk ben ik coördinator van de landelijke vakgroep marketing en communicatie.”

Wat maakt werken bij BMD zo leuk?

“De interactie en samenwerking met adviseurs in Nederland om samen nieuwe projecten te realiseren. Het ontwikkelplan voor beginnende adviseurs en de realisatie van onze nieuwe website zijn daar mooie voorbeelden van. Het in de keuken mogen kijken bij de diverse productie bedrijven is en blijft natuurlijk de kers op de taart in mijn werk.”

Buiten mijn werk

“Ik woon samen met mijn vaste vriendin en moeder van mijn drie dochters sinds ruim een jaar in de mooiste stad van Nederland namelijk Rotterdam. We vinden het heerlijk om lekker te wandelen door de stad. Gemiddeld wandel ik zo’n 10 kilometer per dag. Hiernaast hou ik van lekker eten en drinken met familie en vrienden en ga ik graag naar de bioscoop en musea, sla ik een balletje bij de tennisclub en doe ik elke week aan buiten fitness.

Niet iedereen heeft het even goed in de wereld. Ook in een grote stad als Rotterdam wordt je daar elke dag op straat mee geconfronteerd. Daarom dat ik in mijn vrije tijd organisaties help die zich bekommeren om de minderbedeelden onder ons. Zo ben ik bestuurslid van stichting Por Eso in Peru en doe ik regelmatig vrijwilligerswerk in het Rotterdamse.”