Graham Nooren

QHSE adviseur

“Tijdens mijn afstudeerstage van de opleiding rechten heb ik onderzoek gedaan naar het implementeren van de Omgevingswet. Hierdoor is mijn interesse in het omgevingsrecht en het milieuaspect gevormd. Het adviseren van bedrijven op het gebied van vergunningen spreekt mij erg aan. Het geeft mij energie om samen tot de beste oplossing te komen.”

Wat doe je tijdens je werkdag

“Het leuke aan dit werk is dat het zo afwisselend is. Elke dag is anders en dat maakt mijn werk zo interessant. De ene dag ben je bezig om voor een bedrijf een vergunning aan te vragen en de andere dag ben je bezig met een sufficio rondgang, Als ik ’s morgens op sta, dan weet ik niet wat de dag brengt. Dat maakt mijn werk bij BMD Advies zo leuk.”

Buiten je werkdag

“Mijn vrije tijd staat grotendeels in het teken van sport. Ik vind het leuk om te basketballen, maar ik kan ook genieten van het kijken naar een Champions League-wedstrijd. Als mijn agenda het toelaat, sta ik met mijn vrienden op de tribune bij NAC. Daarnaast vind ik het ook leuk om met mijn vriendin verschillende steden te bezoeken in zowel binnen- als buitenland.”

Expertises

  • Milieu & Omgeving: Vergunningsaanvragen, AERIUS en Juridische vraagstukken