Ingrid Ort-Wiegant

Senior adviseur en partner

“Mijn eerste kennismaking met BMD Advies was in 1991. Drie werkgevers later ben ik in 2004 aan de slag gegaan als adviseur bij BMD Advies en inmiddels vorm ik samen met Steven, Jan-Willem en Bas S. de directie van BMD Advies Zuid Nederland. Samen met de directie van AXXIA en V&S Milieuadviseurs vormen we de directie van Duurzaam Vertrouwd. Naast het aansturen van de organisatie werk ik ook graag als adviseur bij onze klanten. Een management systeem zet je niet op vanwege het mooie certificaat aan de muur. Het is een goed instrument dat een directie in kan zetten om de bedrijfsprocessen continue te verbeteren. Ik deel graag ik mijn kennis en ervaring met onze klanten. Met enige regelmaat verzorg ik de (incompany) training Intern auditen.”

Wat doe je tijdens je werkdag

“Mijn specialiteit ligt in het opzetten van zeer diverse managementsystemen. Dat doe ik graag op een praktische manier die aansluit bij de bestaande werkwijze van een bedrijf. Het gesprek aangaan met de directie van een bedrijf over de strategie en de missie & visie is altijd interessant. Het succesvol implementeren van verbetermogelijkheden geeft mij energie.”

Buiten mijn werkdag

“In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te tuinieren in onze ‘Engels getinte’ tuin. Verder kan ik heerlijk ontspannen door het maken van Quilts. Ook tennis ik graag met vriendinnen en ga ik twee keer per week naar de sportschool.”