Sarah Klaver

Adviseur Duurzaamheid en communicatie

“Bij BMD Advies houd ik me vooral bezig met veranderingsprocessen en het communiceren daarover.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“Ik heb een grote passie voor de natuur en onze planeet. Ik wil me daarom graag sterk maken voor verduurzaming, dus ook als adviseur bij BMD. Samen met het BMD-Beyond team zijn we bezig met interne verduurzaming. Ons team, bestaande uit een combinatie van jonge professionals en ervaren adviseurs, zet zich in om duurzaamheidsprocessen en transitie in gang te zetten. Er heerst een fijne sfeer bij BMD Advies en iedereen mag er zijn, dat vind ik belangrijk.

Los van duurzaamheid houd ik me ook bezig met communicatie. Voor een organisatie is de juiste communicatie essentieel, niet alleen voor het succes maar ook voor de medewerkers. Het is belangrijk dat binnen een organisatie iedereen zich gehoord voelt. Op die manier voorkom je ziekteverzuim en ontstaat er meer plezier op de werkvloer. Ik haal veel energie uit samenwerken met mijn collega’s, maar ook met klanten, we kunnen allemaal van elkaar leren en samen kom je verder!”

Als ik niet aan het werk ben

“In mijn vrije tijd vind je mij vaak in de natuur. Ik houd van mooie wandelingen en kan me blijven verbazen over hoe mooi onze aarde is. Al mijn hele leven heb ik de behoefte om mensen, culturen en omgeving te verkennen. Daarom ga ik graag op reis. Na mijn master Circulaire Economie ben ik afgereisd naar Indonesië en heb ik mijn passie voor duiken gecombineerd met vrijwilligerswerk. Ik heb daar voor een aantal maanden geholpen met het restaureren en heropbouwen van koraalrif!

Ik heb oog voor detail; kleding, muziek & musea mogen dan ook niet ontbreken.”