BMD Netwerk

Sluit je aan bij het grootste QHSE-netwerk in Nederland

Onze kracht? Een duurzame samenwerking in alle opzichten. Als deelnemer van het BMD Netwerk blijf je betrokken, ook wanneer jouw QHSE-uitdagingen op een lager pitje staan. Bijvoorbeeld dankzij onze helpdesk, met voordeel aan jouw vaardigheden werken of deel te nemen aan onze events.

Download de leaflet Offerteaanvraag BMD Netwerk

BMD Netwerk

Een uniek netwerk

Ruim 2000 organisaties, ondernemers en QHSE’ers in Nederland maken deel uit van het BMD Netwerk, waarvan een aantal al sinds de oprichting van BMD Advies. Ontdek ons unieke netwerk en de voordelen.

Landelijk netwerk

Met 2000 deelnemers is er altijd een sparringpartner met vergelijkbare uitdagingen. Op onze fysieke events geven we altijd de ruimte om te netwerken. Vaak staan collega QHSE’ers klaar om in gesprek te gaan over vernieuwende werkwijzen en oplossingen zodat jij het wiel niet opnieuw uit hoeft te vinden.

QHSE Helpdesk

Met jouw QHSE-uitdagingen kun je kosteloos en onbeperkt terecht bij onze QHSE Helpdesk.  Onze collega’s zitten dagelijks klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken. Maak je nog geen deel uit van ons netwerk, maar wel benieuwd naar de toegevoegde waarde? Neem contact op om eens proef te draaien!

Exclusieve events

Jaarlijks stellen wij een agenda samen met events, van webinars tot praktijkdagen tot bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. Als deelnemer van het BMD Netwerk heb je altijd voorrang op inschrijving en zijn onze meest exclusieve events speciaal voor jou gereserveerd! Benieuwd naar ons programma? Bekijk het complete overzicht QHSEvents.

Kennisdeling

Onze collega’s zijn expert binnen hun vakgebieden, deze kennis delen wij graag. Dit doen we in de vorm van artikelen, blogs en onze nieuwsbrief. We praten je niet alleen bij over inhoud, maar bieden ook praktische handvaten in de vorm van formats, voorbeelden en templates. Ontdek ook onze thema’s en artikelen.

Trendanalyses

Onze helpdesk ontvangt jaarlijks duizenden vragen afkomstig uit verschillende branches, dit geeft een goed beeld van wat er speelt onder QHSE’ers en ondernemend Nederland. Deze data gecombineerd met de inzichten van onze adviseurs en de markt delen we met onze leden, zo anticipeer jij op dat wat er speelt binnen het dynamische QHSE-werkveld.

Ambitie update

We zetten altijd in op een langdurige samenwerking. Hoe beter ons team jouw uitdagingen en processen kent, hoe beter wij jou kunnen helpen. Als deelnemer van het BMD Netwerk blijven we betrokken bij jouw uitdagingen en ambities door tussentijds jouw voortgang te bespreken. Een volledig vrijblijvend sparringsmoment met een specialist.

BMD Academy

Fullservice is niet compleet zonder ontwikkeling van jou en je collega’s. Ons team en externe specialisten werken samen om QHSE’ers binnen onze expertises de beste trainingen en cursussen aan te bieden. Als deelnemer van het BMD Netwerk krijgen jij en jouw collega’s korting op trainingen en cursussen.

BMD Netwerk leaflet

Download de leaflet

Meer over het BMD Netwerk? We hebben alles wat je moet weten samengevat op een leaflet. Benieuwd? Download deze geheel vrijblijvend!

Download de leaflet
Tarieven

Wat zijn de kosten voor het unieke BMD Netwerk?

Deelnemers betalen een jaarlijkse bijdrage om deel te nemen en alle voordelen die hier bij horen. Jouw gehele organisatie maakt deel uit van het netwerk, dus niet alleen jij, maar al jouw collega’s genieten van de voordelen die bij het BMD Netwerk horen!

Kies het aantal werknemers binnen jouw organisatie voor het juiste tarief.

O.a. deze bedrijven gingen je voor