BMD Advies

Vanuit vakmanschap, vriendschap, passie en ondernemerschap

Al sinds 1990 werken wij aan onze fundamenten, kernwaarden en dromen. Voor regionale ondernemers, door regionale ondernemers.

Download onze brochure Neem contact op
BMD Advies

Landelijke samenwerking, regionaal verankerd

Vandaag de dag werken we met bijna 100 collega’s vanuit negen locaties aan de QHSE-ambities en -uitdagingen van ondernemend Nederland, met focus op gezond en veilig werken met oog voor de leefomgeving. Ieders met een eigen specialisme en ervaring om de weg te vinden in regionale, landelijke en internationale wet- en regelgeving.

Wat ons uniek maakt

Ruim 2.000 deelnemers maken onderdeel uit van ons unieke BMD Netwerk. Hiermee inspireren we ondernemers, werken we samen en maken we QHSE makkelijker en leuker. Benieuwd naar de voordelen? Ontdek het BMD Netwerk!

Vakmanschap

We doen waar we goed in zijn. Ons team bestaat uit specialisten die een bak kennis en ervaring meenemen en jong professionals die we van A tot Z opleiden en begeleiden.

Vriendschap

We zijn goed voor elkaar en onze klanten. We denken met je mee en zien onszelf graag als jouw collega buiten de deur. Met onze unieke serviceconcepten werken we altijd vanuit een duurzame relatie.

Passie

We staan achter dat wat we doen. Er is maar een ding waar we meer voor passie hebben dan voor ons vak, en dat is het waarmaken van de QHSE-ambities van jouw organisatie.

Ondernemerschap

Pro-actief actie ondernemen en meedenken. We kijken niet alleen door de adviseurs-bril, maar denken mee op alle niveaus binnen jouw organisatie.

Download onze brochure

Maak kennis met de fullservice QHSE partner

Al onze services, diensten en expertises samengevat. Ontdek hoe ons team werkt aan de uitdagingen van ondernemend Nederland.

Download onze brochure