BMD Advies

Regio Zuid | Tilburg

De vestiging van BMD Advies in Tilburg staat 100% garant voor Duurzaam ondernemen. Wij ademen en werken vanuit Duurzame keuzes. Het is onze missie om bedrijven te interesseren voor een optimale fysieke leefomgeving in relatie met bedrijfscontinuïteit. BMD Advies Tilburg biedt daarbij een totaalpakket dat verder reikt dan QHSE-vraagstukken!

BMD Advies

Onze vestiging in Tilburg

Sinds 1989 de 1e BMD Advies vestiging in Nederland. Tegenwoordig bekend om de ontwikkeling van het industrieel erfgoed in de Spoorzone. Wij zijn dé specialist in QHSE vraagstukken, duurzaam ondernemen, energie inkoop en het ontwikkelen van mens en organisatie. Elkaar vinden, nieuwe oplossingen bedenken en het dan doen!

Optimaliseren energiecontracten

Onze energiespecialisten hebben jarenlange ervaring in het optimaliseren van energiecontracten voor specifieke bedrijfssituaties. Wij nemen op no cure no pay basis de contracten onder de loep wat resulteert in kostenbesparing. Samen met de energiebesparingsonderzoeken en de ondersteuning bij subsidieaanvragen bieden wij een totaalpakket aan mogelijkheden op maat.

Mens & Organisatie

Hoe verbeter je de verbinding tussen het management en de werkvloer? De Lumina Spark tool geeft inzicht in de ontwikkelgebieden van teams of individuele werknemers. Daarbij staat ontwikkelen in vertrouwen en veiligheid centraal. Wij helpen jouw bedrijf met onze teamontwikkelings- leiderschapsprogramma’s, veiligheidscultuur programma’s en strategieontwikkeling naar een duurzame succesvolle bedrijfsvoering.

Duurzaam Vertrouwd

Met V&S Milieu Adviseurs en AXXIA Duurzaam Ondernemen bieden we in Tilburg verbreding en verdieping van onze dienstverlening. Het team van Duurzaam Vertrouwd ondersteunt bij projecten rond fysieke leefomgeving, energietransitie en QHSE vraagstukken. Wij staan voor pragmatische oplossingen en proactieve samenwerking. Met elkaar komen we tot een duurzame bedrijfsvoering.

Goede doelen

Vanuit maatschappelijk ondernemen kijken wij verder dan onze bedrijfsgrenzen. Op initiatief van de medewerkers doneren we jaarlijks aan maatschappelijke doelen en initiatieven. Van het ontwikkelen van nieuwe behandelingen (Ride4kids, ALS) tot het creëren van gelijke kansen (Petje af, Weekend School). Vanuit innerlijke overtuiging betrokken bij de samenleving.

Wij realiseren QHSE-ambities van deze bedrijven

Neem contact op

Onze collega's in Tilburg staan voor je klaar

Een vraag of uitdaging waar ons team bij kan helpen? Neem contact op om aan de slag te gaan met ons team!

Neem contact op