Verdiepende onderzoeken

Inzicht wanneer je het nodig hebt

Meten is weten. Maar wat als je niet de middelen of kennis in huis hebt om de juiste conclusies te trekken? Soms zijn er aanvullende onderzoeken nodig die je zelf niet iedere dag uitvoert. 


Verdiepende onderzoeken

Weten waar je aan toe bent

Onze adviseurs voeren verschillende onderzoeken uit, of begeleiden derden hierbij. Efficiënt en makkelijk zodat jij weet waar je aan toe bent en welke acties je moet nemen.

Externe factoren onderzoeken

Bij het bewaken en borgen van de QHSE aspecten binnen jouw organisatie en productielocaties heb je naast interne ook met ‘externe’ factoren te maken. Deze beïnvloeden mogelijk lokale bedrijfssituaties of werkomstandigheden. Onze adviseurs adviseren je welke en/of (verdiepende) onderzoeken in een bepaalde situatie ook daadwerkelijk nodig zijn.

Wanneer onderzoek uit laten voeren?

Als blijkt uit jouw RI&E (Risico-, Inventarisatie & Evaluatie) dat er onvoldoende zicht is op oorzaken bij onveilige situaties dan is nader onderzoek ofwel aanvullend onderzoek gewenst. Deze verdiepende RI&E’s hebben brengen de mate van arbeidsbelasting in kaart en de omstandigheden waarin het werk wordt uitgevoerd. Om adequaat hierop actie te ondernemen met passende maatregelen.

Wij voeren eveneens onderzoeken uit voor bijvoorbeeld een vergunningsaanvraag of melding milieubelastende activiteiten. Maar ook om inzicht te bieden binnen en buiten jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan terugkerende onderzoeken voor het behalen en behouden van een certificering.

Wat jouw reden ook is om meer inzicht te verkrijgen, onze specialisten adviseren je welke onderzoeken van toepassing zijn in het belang van veiligheid en bedrijfscontinuïteit.

Inzicht

Specialistische onderzoeken