Cursus en training

Werken aan je ontwikkeling

Het QHSE-werkveld is breed en continu in ontwikkeling. De uiteenlopende inhoud van het vakgebied maakt het uitdagend om bij te blijven op alle disciplines. Binnen onze expertises bieden wij verschillende trainingen en cursussen aan onder de vlag van BMD Academy.

Bekijk ons aanbod Incompanytraining

BMD Academy

Cursussen en trainingen van BMD Advies

Ben je op zoek naar vergaande ontwikkeling, praktische handvatten of wil je simpelweg je kennis binnen een expertise bijschaven? BMD Academy heeft uiteenlopende opleidingen voor iedere QHSE-professional.

Onze trainers

Ons team bestaat uit specialisten met jaren ervaring binnen een expertise. Zij combineren praktijk en theorie om zo dynamisch mogelijke lesstof aan te bieden. Soms schakelen we externe specialisten in, zo garanderen we de meest actuele kennis vanuit het werkveld.

Locatieonafhankelijk

Trainingen en cursussen worden op meerdere locaties georganiseerd. Soms is het handiger om vanaf je eigen werkplek of vanuit huis een opleiding te volgen. Dat kan! Een deel van ons BMD Academy aanbod wordt hybride aangeboden. Bekijk per training of cursus de mogelijkheden.

Compleet programma

Voor iedere QHSE’er is er een verdiepingsslag te maken. Wij hebben een uiteenlopend programma voor iedere specialist, beginnend of ervaren. Trainingen verzorgen wij binnen de disciplines Arbo & Veiligheid, Milieu & Omgeving, Energie & Transitie en Management & Systemen.

Incompany mogelijk

Investeer ook in je collega’s en je team! Onze cursussen en trainingen zijn ook incompany te organiseren, waarbij onze trainers rekening houden met de praktijksituatie van je bedrijf. Bekijk per training de mogelijkheden.

Begin jouw ontwikkeling

Bekijk ons programma!

Bekijk ons aanbod cursussen en trainingen voor jouw ontwikkeling.
Volledige programma
Trainers

Ontmoet onze trainers

Niet alleen onze ervaren adviseurs, maar ook externe specialisten nemen je mee in de lesstof. Zo combineren we stevige theorie met het beste uit de praktijk. 

Ontmoet ons team

Adviseur Arbo en Veiligheid

Adviseur Milieu en Omgeving

Adviseur Arbo en Veiligheid

Adviseur stikstof en luchtkwaliteit

Adviseur Milieu

Senior adviseur

Incompany

Cursus of training op maat, op locatie

Niet alleen jouw eigen maar ook de vaardigheden van je team ontwikkelen? Onze specialisten stellen dan een maatwerktraining samen. Neem contact op over de mogelijkheden!

Meer over incompany