Incompanytrainingen

Investeren in je organisatie door te investeren in mensen

Naast onze open trainingen, verzorgen onze specialisten ook incompanytrainingen op maat. Met een incompany training leid je meerdere collega’s tegelijk op. De trainingen zijn altijd afgestemd op jouw bedrijf. De deelnemers leren van ons, van elkaar en op de werkvloer. De doelen en verwachtingen stemmen we samen af.

Ontdek de mogelijkheden Bekijk open trainingen
Volledig aanbod

Onze trainingen en cursussen

Wij bieden vanuit onze verschillende expertises incompany cursussen en trainingen aan. Alle trainingen die we op open inschrijving organiseren, geven we uiteraard ook incompany. Maar onze specialisten bieden meer. Benieuwd naar het complete aanbod incompany cursussen en trainingen? Kies een van onze expertises voor het overzicht.

Deze bedrijven gingen je voor

Incompany trainingen

Maatwerk van BMD Advies

Elke BMD Advies incompany training bestaat voor 100% uit maatwerk. We stemmen de training af op de vragen en ambities van jouw bedrijf. Voor ons bestaan er geen blauwdrukken en is iedere situatie uniek, zo passen we de inhoud aan op de praktijksituatie van jouw bedrijf.

Investeren in jouw medewerkers

Investeren in de medewerkers van je organisatie is belangrijker dan ooit. Zij zijn toch degenen die het verschil maken en jouw bedrijf vooruit helpen. Een incompany training is bij uitstek geschikt om kennis, nieuwe vaardigheden en bijbehorend gedrag aan te leren. Op het juiste moment, de juiste manier en in een voor de medewerkers vertrouwde omgeving behaal je gegarandeerd blijvend resultaat.

Wat is de beste aanpak voor jouw bedrijf?

Voor de training inventariseren we samen de doelen en verwachtingen van jouw bedrijf. Wij gaan vervolgens aan de slag met de voorbereiding. De inhoud stemmen we volledig af op jouw bedrijfssituatie en wensen. Bij BMD Advies ligt de focus op de praktijk. Daarom komen wij naar jouw bedrijf toe voor de trainingsdag(en). Er ontstaat zo de mogelijkheid om acties en gedragsveranderingen meteen in te zetten. Door meerdere medewerkers te laten aansluiten creëer je blijvende veranderingen en breder draagvlak met een optimaal resultaat.

Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden

Heb je nog vragen of gaat jouw organisatie al van start met het investeren in collega’s? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.