BMD Advies

Regio West | Boskoop

Onze regio wordt gekenmerkt door diversiteit. Van de drukte rond de randstad tot de rust van het Groene Hart. Met het bestuurlijke centrum van Nederland, de kenniscentra Delft en Leiden, de tuin- en landbouwgebieden en grote industriële bedrijfslocaties hebben wij dagelijks te maken met allerlei aspecten van QHSE-vraagstukken.

BMD Advies

Onze vestiging in Boskoop

Boskoop ligt centraal in het knooppunt van Holland. Duizenden bedrijven midden in het woongebied van miljoenen mensen met allemaal hun eigen belangen en wensen. Als adviseur zijn wij helemaal thuis in de lokale problematiek en snappen je wensen en de omstandigheden. Geen “gezweef” maar gewoon met praktische oplossingen. We helpen je met duidelijke en begrijpbare adviezen. Geen standaardwerk maar specifiek op jouw bedrijf en de directe omgeving afgestemd. Wij koppelen onze Hollandse mentaliteit (zakelijk, direct, duidelijk en snel) aan een persoonlijk contact.

Klaar voor het heden en de toekomst

De circulaire maatschappij en veranderende maatschappelijk standpunten hebben alle direct invloed op de korte en lange termijn toekomst van jouw onderneming. Maar ook de nieuwe Omgevingswet, nieuwe arboregels met betrekking tot veilig werken en produceren en de gehele energietransitie, Niets doen is feitelijk geen optie meer. Los van alle ontwikkelingen ondersteunen wij ook met “no nonsense” adviezen voor de dagelijkse zaken.

Aanpassingen regionaal beleid

Ook het woningtekort leidt tot een herverdeling van de bestaande ruimte. Wij zijn er van overtuigd dat het huidige provinciale beleid van inweving van nieuwe woningen in de bestaande woonkernen wijzigt naar nieuwbouw aan de randen. Dit heeft direct consequenties voor gevestigde bedrijven. Denk aan aanpassingen van geluidzones en veiligheidscontouren en mogelijk complete bedrijfsverplaatsingen.

De juiste partner

We kennen onze opdrachtgevers, de risico’s en kansen en de werkwijze van de regionale overheden. Ons team heeft een mooie mix van jeugdig enthousiasme en de ervaring van senioriteit. Op ons kantoor is er ook altijd tijd voor ontspanning en activiteiten zoals poolbiljart, tafeltennis en darts met met collega’s. We zijn ook buiten kantooruren een hecht team en zijn er klaar voor om jou te ondersteunen.

Wij realiseren QHSE-ambities van deze bedrijven

Neem contact op

Onze collega's in Boskoop staan voor je klaar

Een vraag of uitdaging waar ons team bij kan helpen? Neem contact op om aan de slag te gaan met ons team!

Neem contact op