BMD Advies

Regio Oost | Deventer

Focus op je toekomst! Van oudsher staan in onze regio tal van textiel- en papierfabrieken die een grote invloed hebben gehad op het ontstaan van diverse milieuregels. In onze regio ligt dan ook de focus op de toekomst met oog voor het verleden!

Neem contact op
BMD Advies

Over ons kantoor in Deventer

Sinds onze oprichting in 1990 hebben wij voortdurend focus op jouw toekomst. Met één been in de milieu- en arbo materie en met de andere in jouw bedrijf. Wij pretenderen altijd de collega buiten de deur te zijn. Wij kennen jouw machines en de daarbij behorende milieu- en arboaspecten. Hierdoor bieden wij toegesneden maatwerkoplossingen aan bedrijven. Oost Nederland staat sinds de eeuwigheid bekend om haar textiel- en papierindustrie en later ook om haar metaalindustrie.

Eenvoud in complexiteit en ijzersterk in kwaliteit

Vanuit ons kantoor in Deventer ondersteunen wij bedrijven van het uiterste puntje van Overijssel tot aan de grens voorbij Winterswijk. Wij kennen de bedrijven en overheden van ‘haver tot gort’ en onze ‘eigen’ taal spreekt aan; we staan gewoon met onze ‘laarzen in de modder’. Als BMD Veluwe & Achterhoek zijn we één na oudst opgerichte BMD vestiging in Nederland en bekend met onze regio.

Omgevingskennis van vroeger tot nu

Met de komst van de nieuwe Omgevingswet gaat er veel veranderen. Al bij ons 25 jarig jubileum publiceerden wij het boekje ‘Van Hinderwet naar Omgevingswet’ In dit boekje wordt in vogelvlucht stilgestaan bij de ontwikkeling van de milieuwetgeving in de afgelopen 200 jaar en bevat een beschrijving van de ontwikkeling van onze BMD vestiging in Deventer

Kennis en kunde in klip en klare taal

Aandacht voor milieu- en arboregelgeving is niet voor elke ondernemer dagelijkse kost. Het helpt om dit in klip en klare taal om te zetten tot dagelijkse omstandigheden. Met Columns in het Twents Ondernemers Magazine belichten wij wat de impact is van veranderend beleid, regelgeving of zienswijzen. Dit vanuit politieke, maatschappelijke en persoonlijke invalshoeken, die soms dichter bij huis liggen dan je denkt.

Samen een jong en dynamisch team

Bevlogen als we zijn, werken wij vanuit de hoogste etage van het moderne kantoorpand ‘Zeus’. Met familieverhalen en werkervaringen betrekken we elkaar in waar we voor staan. We hebben eigen hobby’s en voorkeuren, maar bovenal echte ‘spierballen’ in ons hart om te bouwen aan ons BMD-team. Met bedrijfsuitjes, kerstdiners en een gezamenlijke lunchtafel sluiten wij met een grote dosis enthousiasme ook nieuwe collega’s in ons (bedrijfs)hart.

Wij realiseren QHSE-ambities van deze bedrijven

Neem contact op

Onze collega's in Deventer staan voor je klaar

Een vraag of uitdaging waar ons team bij kan helpen? Neem contact op om aan de slag te gaan met ons team!

Neem contact op