Frederike Blaauw

Cursuscoördinator en Sufficio projectteam

“Ik ben een echte regelneef, sociaal en ondernemend en houd van organiseren in de breedste zin van het woord. Dit maakt mij ook gedreven om mijn werk te doen. Van grote en kleine succes(jes) op alle vlakken, niet alleen voor onze cursussen maar ook voor ons tool Sufficio. Persoonlijk contact staat bij mij hoog in het vaandel. Naast het ontzorgen van cursisten, is het (mede) aan mij om onze opleidingsdoelen te bereiken. Het creëren van een aangename omgeving om de juiste kennis op te doen met het resultaat: tevreden cursisten, docenten en Sufficio gebruikers.”

Wat mijn werk zo leuk maakt?

“Als cursuscoördinator breng ik onze BMD Academy graag naar het hoogste level. En als lid van Sufficio projectteam ben ik betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en de communicatie daarvan.”

“Omdat ik ‘meer dan een beetje’ van orde en structuur houd, geeft dat mij ook ruimte om naar vernieuwingen te kijken. Of dit nu fysiek is bij ons op locatie of online met de nieuwste technieken op afstand. Ik verdiep mij zowel in de QHSE-materie als de wijze waarop docenten een bijdrage leveren. Breng daarmee opleidingswensen en -mogelijkheden samen. Want pure kennis zonder vertaalslag naar de praktijk, is niet voldoende om je vak uit te oefenen!”

Wat doe ik buiten kantoor?

“Zowel thuis als op mijn werk word ik enthousiast van organiseren. Hierbij zijn mijn gezin en vrienden heel belangrijk voor me. Ik ga ‘dansend’ door het leven. Een gevoel dat ik niet meer ben verloren sinds mijn eerste passen in de dansschool. Daarnaast sport ik graag en geniet ik van de buitenlucht met het liefst veel dieren om mij heen.”

“Blijf niet stilzitten: ontwikkel jezelf. Daar krijg je energie en voldoening van. Verbinden is mijn motto.”