Behalen certificering

Behalen van certificeerbare normen

Creëer strategische waarde voor je organisatie met de juiste certificering. Onze specialisten helpen jouw organisatie bij het behalen van certificeringen.

Neem contact op Ontdek de ISO-wekker

Behalen certificering

Waarom een certificaat behalen?

Een certificaat toont aan dat je organisatie voldoet aan gestelde eisen en normen op het gebied van kwaliteit, milieu of veiligheid. Met een certificaat voldoet jouw bedrijf aantoonbaar aan de eisen van leveranciers, klanten of bevoegd gezag.

Meer dan een certificaat
Wil je doorlopend groeien op het gebied van kwaliteit, milieu of veiligheid met behulp van een certificeerbare norm of een nieuw managementsysteem implementeren binnen je organisatie? Lees meer over het implementeren en beheren van managementsystemen.

Ondersteuning op alle niveaus

Heb  je niet alle kennis in huis  om een managementsysteem te implementeren? Onze adviseurs staan in dit geval klaar om jouw organisatie volledig te ontzorgen voor certificering zodat de organisatie tijdig klaar is voor de certificeringsaudit. Beschikt jouw organisatie intern over de kennis en vaardigheden om je voor te bereiden op certificering? Dan kan het fijn zijn om een onafhankelijke partner te hebben die over je schouder meekijkt. Wat je situatie ook is, ons team ondersteunt in de mate die jouw organisatie nodig heeft.

Managementsystemen en normen

Benieuwd naar de managementsystemen waarbij onze collega’s kunnen ondersteunen? Bekijk onze expertise pagina Management & systemen, of ga direct naar een managementsysteem:

Beheren managementsytemen

Werk doorlopend naar jouw ambitieniveau toe

Het behalen van een certificaat is één van de stappen die onze specialisten nemen bij het beheren van een managementsysteem.

Met de fasen verkenning, implementatie, toekomstbestendig en evaluatie werk je doorlopend naar jouw ambitieniveau toe.

Meer over het beheren van managementsystemen