sturen met managementsystemen
Borg (her)certificering

De ISO-wekker

Met de ISO-wekker blijf je wakker bij de stappen die je zet voor (her)certificering. In het jaar voorafgaand aan de hercertificering of externe audits geven wij je met regelmaat praktische handvatten en formats om op tijd aan de slag te gaan!

Benieuwd hoe? Lees verder of meld je direct aan!

Direct aanmelden

De ISO-wekker

Wees goed voorbereid

Wij geven jou geheel vrijblijvend wat je nodig hebt, zo kun je zelf aan de slag met het borgen van jouw ISO-certificering. Geef via het formulier deze datum door en we helpen je verder!

Toch ondersteuning nodig? Dan staat ons team van adviseurs klaar om bij te sturen of om het stuur in handen te nemen. Lees meer over het beheren van managementsystemen.

Wees op tijd

Met de ISO-wekker ontvang je reminders om tijdig aan de slag te gaan. De ISO-wekker werkt het beste wanneer de datum van jouw externe of certificeringsaudit 12 maanden of langer vooruit ligt. Is deze toch dichterbij? Geen zorgen, we vatten samen wat je hebt gemist.

Alles bij de hand

We sturen je in aanloop naar jouw hercertificering of externe audit handige templates, tips, checklists en meer. Zo kun je zelf aan de slag met het borgen van het managementsysteem, interne audit en managementreview en worden hercertificering en externe audit een makkie!

Wij realiseren QHSE-ambities van o.a. deze bedrijven

De ISO-wekker

Wat kun je verwachten?

Wanneer je ISO 9001-, 14001- of 45001-gecertificeerd bent, heb je jaarlijks een externe audit en driejaarlijks een hercertificeringsaudit. In aanloop naar deze audits en tot de datum van hercertificering helpen we je met de te nemen stappen.

Met onze ISO-wekker sturen we je in de maanden voor externe audits en hercertificering zes mails, als reminder én met praktische handvatten. Zo zet je op tijd de juiste stappen en kom je fluitend door jouw audits heen! De mails die je ontvangt staan in het teken van:

  • 10 maanden vooraf: Planning
  • 8 maanden vooraf: Interne audits
  • 6 maanden vooraf: Managementreview
  • 4 maanden vooraf: Praktijkvoorbeelden
  • 2 maanden vooraf: De laatste stappen
  • 1 maand vooraf: Samenvatting
De ISO-wekker

Geheel vrijblijvend aanmelden

Door je aan te melden ontvang je in het jaar voor jouw hercertificering of externe audit een aantal mails van ons. Zo blijf je langdurig scherp en krijg je niet in één keer alle taken op je bordje. Zorg dat je de juiste datum invult bij jouw aanmelding.

Voor de beste ervaring Is jouw hercertificeringsaudit of externe audit binnen nu en 5 maanden? Dan kun je beter de datum van de audit daarna invullen, zo haal je het maximale uit de ISO-wekker!

Zit ik ergens aan vast?

Zeker niet! Zie dit als een geheugensteun met praktische handvaten. Doen jullie alles zelf? Dan kan je volledig vrijblijvend gebruik maken van de formats, tips en andere informatie die we je sturen. Wil je toch ondersteuning van onze adviseurs? Dan staan we klaar om samen te werken aan jouw QHSE-ambities.

Tussentijds afmelden? Dat kan altijd.

Aanmelden