BMD Advies

Regio Oost | Nijmegen

Vanuit ons kantoor aan de Waal in Nijmegen werken wij aan de QHSE-ambities van ondernemend Nederland. In deze regio onderscheiden wij ons door focus op de uitdagingen en ambities van de maakindustrie, voedingsbranche en technische dienstverlening.

BMD Advies

Onze vestiging in Nijmegen

BMD adviseurs en partners met passie het QHSE-vak ondersteunen ondernemers in Midden en Zuid-Nederland bij het bereiken hun QHSE-doelstellingen

Sterk regionaal netwerk

Ons BMD Netwerk is divers, bijvoorbeeld maakindustrie, food en dienstverlening met een technische invulling. Wij kunnen alle (productie)branches bedienen. Waar wij goed in zijn? Grote bedrijven met minimaal 100 medewerkers helpen op het gebied van QHSE. Zelfs met meerdere vestigingen zorgen wij voor overzicht, uniformiteit en kwaliteit. 

Wij helpen jou verder

Ons team staat voor je klaar! Jouw QHSE-doelen realiseren we samen met een specialist of een geheel QHSE team. Met verfrissende ideeën van onze junioren en de ervaring van onze senior adviseurs bereiken wij je ambities.

Trots

Binnen BMD Advies zijn wij trots op onze collega’s, partners en bovenal onze klanten. Met enthousiasme, kennis en ervaring gaan onze adviseurs dagelijks aan de slag voor ondernemers en QHSE’ers zoals jij.

Partner van WoodYouCare

Het BMD Advies Bedrijfsbos

Met het BMD Advies bos stimuleren we duurzame ambities en planten we bomen bij mooie mijlpalen. Met deze vorm van CO2-compensatie steunen we duurzame projecten. Dit doen we samen met ons team in Weesp.

Ook jij kunt een boom planten in ons bos, je krijgt dan een certificaat van onze partner WoodYouCare.

Naar het BMD Advies Bedrijfsbos

Wij realiseren QHSE-ambities van deze bedrijven

Neem contact op

Onze collega's in Nijmegen staan voor je klaar

Een vraag of uitdaging waar ons team bij kan helpen? Neem contact op om aan de slag te gaan met ons team!

Neem contact op