Amanda Roodnat

Adviseur QHSE

“Mijn naam is Amanda Roodnat en ik werk sinds begin 2021 als QHSE adviseur bij BMD Advies.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“Het mogen kijken in de keuken van bedrijven. Onze klanten bestaan voornamelijk uit productiebedrijven, maar toch is er sprake van diversiteit. Naast productiebedrijven heb ik bijvoorbeeld een slachthuis, een zand- en grindwinning en verschillende logistieke bedrijven mogen bezoeken. De diversiteit aan klanten zorgt ervoor dat ik telkens andere risico’s tegenkom en tegen nieuwe uitdagingen aanloop. Dit zorgt ervoor dat ik continu blijf leren en deze ervaringen weer kan meenemen naar een volgend klantbezoek.”

Buiten mijn werkdag

“Buiten mijn werkdagen leer ik (un poco) Spaans en beoefen ik tweeënhalf uur per week Krav Maga. Krav Maga is een vecht- en zelfverdedigingssysteem dat is ontwikkeld in het Israëlische leger waarbij je leert hoe je jezelf zo snel mogelijk in een controleerbare en veiligere situatie kan brengen. Verder ben ik momenteel bezig met het halen van mijn motorrijbewijs en hard aan het sparen voor mijn eerste motor. Wanneer ik wat meer wil ontspannen breng ik graag tijd door met familie en vrienden of ontdek ik graag onbekende landen.”

Expertises

  • Arbo & veiligheid: compliance Arbowetgeving.
  • Milieu & omgeving: Informatieplicht energiebesparing, compliance milieuwetgeving,  gevaarlijke stoffen, Certified Chemical Safety Expert (CCSE) en ADR-veiligheidsadviseur.