Compliance services

'Voldoen aan' was nog nooit zo eenvoudig!

Met onze compliance services helpen wij jou om jouw ‘license to operate’ jaarlijks veilig te stellen. Dat geeft rust en tijd om andere QHSE thema’s binnen je organisatie naar een hoger niveau te krijgen.

Bekijk servicepakketten Neem contact op

Services

Onze serviceconcepten

Compliance services

Vier redenen om te beginnen met onze service concepten

Voor toekomstbestendige ondernemingen is compliance geen optie, maar een vereiste. Met onze serviceconcepten sta je er nooit alleen voor ben je zeker van jouw continuïteit.

Wij helpen bedrijven op weg naar een duurzame, veilige en maatschappelijk verantwoorde organisatie, waarbij wettelijke vereisten en klantverwachtingen op gebied van milieu, arbeidsomstandigheden, veiligheid, energie en duurzaamheid voorop staan.

Structurele naleving van compliance-eisen:

Onze service concepten waarborgt een consistente naleving van vereisten, waardoor je bedrijf voldoet aan de eisen vanuit de overheid en bedrijven op het gebied van milieu, arbo, en veiligheid.

Slimme, digitale aanpak

Wij staan voor slim, pragmatisch en efficiënt werken vandaar dat wij gebruik maken van digitale tools die hun waarde op de markt hebben bewezen.

Zekerheid

Onze service concepten geven vooraf duidelijkheid en transparantie in kosten en planning, zodat je altijd op tijd bent en binnen het budget blijft.

Maatwerk mogelijk

Elk bedrijf is uniek. Daarom bieden wij maatwerkpakketten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie.

3 mensen in overleg
Neem contact op

Laat je ontzorgen en start met de services van BMD Advies

Met onze compliance services is je bedrijf volledig ontzorgd en ben je altijd in control. Is jouw organisatie klaar voor het gemak van BMD Advies, of weet je nog niet waar je moet beginnen? Neem contact op met onze specialisten!

Neem contact op