Digitale tools

Marktleider in digitale compliance tools

BMD Advies heeft digitale oplossingen in eigen beheer. Zo werk je slimmer aan jouw QHSE doelstellingen, verbeter je de samenwerking en ben je pro actief op de hoogte. Ontdek welke slimme oplossing bij jouw uitdaging past.


Digitale tools

Welke digitale oplossing past bij jouw QHSE uitdaging?

Met trots noemen wij onszelf marktleider in digitale compliance tools. Zo helpen wij jouw organisatie sneller en efficiënter de QHSE-doelstellingen te bereiken.

Het is voor iedere organisatie een uitdaging om het overzicht te bewaken, alle ballen in de lucht te houden en in te haken op kansen. BMD Advies biedt uiteenlopende digitale oplossingen die organisaties ondersteunen bij de QHSE-bedrijfsvoering.

De kansen van digitaal werken

  • Bewaak proactief het overzicht in geldende wet- en regelgeving.
  • Digitaliseer (bestaande) werkwijzen en vragenlijsten.
  • Blijf op de hoogte van aankomende wijzigingen in het bestemmingsplan.
  • Borg acties en maatregelen digitaal.

 

Software met service

Een digitale oplossing is pas compleet met een goed begin. Onze adviseurs tillen jouw organisatie naar een hoger niveau met een gedegen implementatie en ondersteuning. Ook na implementatie staan onze adviseurs klaar om jouw digitale aanpak doorlopend te borgen. Bekijk onze services voor meer informatie over een doorlopende samenwerking. 

Benieuwd naar de digitale oplossingen voor jouw uitdaging? Ontdek ze hieronder.

Ontdek onze slimme oplossingen

Onze digitale tools

Digitale oplossingen

Slimmer werken, compleet met service

Onze digitale oplossingen maken deel uit van onze doorlopende compliance services. Zo ben je zeker van een oplossing die aansluit op jouw uitdagingen en ondersteunt bij het behalen van jouw ambities.

Meer over onze compliance services