Compliance services

Doorlopend voldoen aan wet- en regelgeving

Met een slimme, digitale aanpak voor borging, updates en toetsing van jouw situatie. Met onze compliance services weet je zeker dat je voldoet, vandaag én morgen.


Compliance services

"Voldoen aan" was nog nooit zo makkelijk

Of je als bedrijf compliant bent is essentieel voor de continuïteit. Met onze compliance servicecontracten ben je zeker en ontzorgd. Onze specialisten werken doorlopend aan het voldoen aan geldende wet- en regelgeving binnen jouw organisatie. Ze helpen je veiligheid en kwaliteit te borgen en de leefomgeving te verbeteren. Toegankelijk en begrijpelijk vertaald naar praktisch inzetbare oplossingen. Aangevuld met handzame methodieken en digitale tools.

Jaarlijkse audits

Ons team denkt met je mee. We voeren audits uit op locatie en kijken bijvoorbeeld of maatregelen en werkwijzen voldoen aan de voor jou geldende wet- en regelgeving voor zowel Arbo & veiligheid als Milieu & omgeving. Het resultaat van deze audits zijn rapportages die je de handvaten geven om wet- en regelgeving te borgen.

Digitaal gemak

Met onze digitale tools wordt compliance makkelijker, sneller en bespaar je tijd. Onze slimme oplossingen bewaken proactief het overzicht in geldende wet- en regelgeving, digitaliseren bestaande werkwijzen, houden je op de hoogte en borgen acties en maatregelen. Van enkel inzicht naar resultaat!

Updates wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving veranderen. Op de hoogte blijven van wijzigingen in jouw omgeving of situatie kan hierdoor tijdrovend zijn. Je blijft met onze compliance services op de hoogte van geldende wet- en regelgeving, begrijpelijk vertaald naar de praktijk.

Alles onder één dak

Onze specialisten helpen jouw verder binnen onze expertises. Compliance services bieden we aan op het gebied van Arbo & veiligheid, Milieu & omgeving en Energie & transitie. Ook voor het beheren van een managementsysteem staan onze collega’s klaar.

3 mensen in overleg
Neem contact op

Begin met het realiseren van jouw QHSE ambities!

Met onze compliance services is je bedrijf volledig ontzorgd en wordt er doorlopend aan jouw QHSE ambities en doelstellingen gewerkt. Is jouw organisatie klaar voor het gemak van een servicecontract? Neem contact op met onze specialisten!

Neem contact op