deltawerken
BMD Advies

Regio Zuid | Goes

BMD Advies staat al ruim 30 jaar stevig verankerd met de voeten in de Zeeuwse klei. Wij zijn trots op onze duurzame relaties in zowel de havens als op andere industrieterreinen. Lokaal zaken doen met ons team van Zeeuwse adviseurs zorgt voor de juiste wind in de zeilen. Wij kunnen alle vraagstukken rond QHSE aan. En meer!

BMD Advies

Onze vestiging in Goes

Vanuit de gunstige centrale ligging voor heel Zeeland en West-Brabant staat het team in Goes garant voor proactief klantcontact en overleg. Kennis van zaken en het meedenken met alle belanghebbenden zit in ons bloed. Waar we zuinig zijn op onze relaties, zijn we zeker niet zuinig in het gebruik van ons talent en kracht. Wij gaan voor het gezamenlijke resultaat.

Milieu en Omgeving havengebied

De jarenlange opgebouwde specialistische expertise en ons actieve netwerk combineren wij met actuele veranderingen binnen milieu en omgeving. Daardoor hebben we al veel projecten en vergunning trajecten in de Zeeuwse havens mogen begeleiden.

Ons team in Goes

Gedreven werken wij vanuit het net gemoderniseerde kantoor in het ‘Beeldhuis’. Met de uiteenlopende werkervaring van de collega’s betrekken we elkaar bij het ondersteunen van bedrijven. ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’ is bij ons van toepassing. Daarbij is er ruimte voor het coachen van nieuwe collega’s en het ontwikkelen van andere denkwijzen. Door veel samen op te trekken bij projecten, een gezamenlijke lunch of wandeling houden we elkaar scherp.

Ervaring contact overheidsdiensten

Wij hebben veelvuldig contact met lokale, regionale en landelijke overheidsdiensten en met North Sea Port. De ervaringen opgedaan bij vergunningprocedures, handhavingskwesties en bij de begeleiding van managementsystemen zetten we graag in ten behoeve van jouw QHSE-project.

Wij realiseren QHSE-ambities van deze bedrijven

Neem contact op

Onze collega's in Goes staan voor je klaar

Een vraag of uitdaging waar ons team bij kan helpen? Neem contact op om aan de slag te gaan met ons team!

Neem contact op