Daniël Hoek

Junior adviseur

“Na mijn studie Integrale veiligheidskunde ben ik bij BMD Advies gaan werken. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen. Die heb ik gevonden in het werkveld van milieu en omgeving. Hier tref ik vraagstukken die ik als persoon belangrijk vind. Samen met mijn collega’s en de klant wil ik mij inzetten voor het regisseren van projecten waarbij de vraag van de klant centraal staat. Met als doel een betere en duurzamere wereld van morgen. Daar ga ik voor.”

Wat doe je tijdens je werkdag?

“Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontzorgen van de klant door het begeleiden van vergunningstrajecten.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“In mijn werkveld is iedere dag anders. Van metaal tot lijm; alles is mogelijk! Daarnaast kom ik als adviseur op allerlei plekken, voor en achter de schermen, waar je normaal niet komt. Dit en de talloze uiteenlopende topics vormen elke dag weer een mooie uitdaging.”

Buiten je werkdag

“Buiten BMD breng ik graag mijn tijd op een sportieve en gezellige manier door. Samen met mijn vrouw, zoon en vrienden zoek ik steeds naar de mooie dingen in het leven. Ik maak muziek, voetbal, tennis en drink graag een speciaalbiertje. Daarnaast ben ik veel bezig met fotografie in de autobranche.”