BMD Advies

Regio West | Weesp

Vanuit ons kantoor tussen Utrecht en Noord-Holland werken wij aan de QHSE-ambities van ondernemend Nederland. In het bijzonder naamgevende, grote organisaties die met meer dan 100 werknemers en meerdere locaties specialistische uitdagingen met zich meebrengen.

BMD Advies

Onze vestiging in Weesp

Met passie voor het QHSE-vak ondersteunen onze adviseurs en partners ondernemers in West en Midden-Nederland bij het bereiken van hun QHSE-ambities.

BMD-partners in jouw regio

De juiste expertises in huis voor zorgvuldige uitvoering. Ondernemers uit de buurt van Weesp ondersteunen jou als deelnemer van ons BMD Netwerk. Zoek je een specialist voor een bepaald onderwerp of extra ondersteuning bij een QHSE-project? Met dezelfde kwaliteit en vakmanschap als je van ons gewend bent helpen onze partners jou verder!

Samen helpen wij jou verder

Ons dynamische team staat voor je klaar! Een specialist of een geheel QHSE team staat klaar om jouw QHSE-ambities te realiseren. Met de frisse blik van ons ‘jonge bloed’ en de ervaring van onze senior adviseurs bereiken wij jouw doelen.

Trots

Als BMD’ers zijn wij trots op onze partners, collega’s en uiteraard onze klanten. Met deze gedachte gaan we met enthousiasme en vakmanschap dagelijks aan de slag voor ondernemers en QHSE’ers zoals jij.

Partner van WoodYouCare

Het BMD Advies Bedrijfsbos

Met het BMD Advies bos stimuleren we duurzame ambities en planten we bomen bij mooie mijlpalen. Met deze vorm van CO2-compensatie steunen we duurzame projecten. Dit doen we samen met ons team in Nijmegen.

Ook jij kunt een boom planten in ons bos, je krijgt dan een certificaat van onze partner WoodYouCare.

Naar het BMD Advies Bedrijfsbos

Wij realiseren QHSE-ambities van deze bedrijven

Neem contact op

Onze collega's in Weesp staan voor je klaar

Een vraag of uitdaging waar ons team bij kan helpen? Neem contact op om aan de slag te gaan met ons team!

Neem contact op