Jan Willem Boer

Adviseur QHSE

“Mijn naam is Jan Willem en sinds twee jaar ben ik werkzaam bij BMD Advies. Hiervoor heb ik enkele jaren gewerkt als HSE-coördinator bij een groot productiebedrijf in de metaalindustrie. Na een aantal jaar was het tijd voor wat nieuws en kwam BMD Advies op mijn pad.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“De variatie aan bedrijven en werkzaamheden waar ik mee aan de slag mag. Omdat we veel in de maakindustrie actief zijn, kom je veel verschillende producten en processen tegen. Die diversiteit maakt het voor mij extra leuk. Het gevoel dat je organisaties echt verder kunt helpen geeft een voldaan gevoel.  Of het nou gaat om het voldoen aan wet- en regelgeving, of door raad en daad bij uitdagende kwesties. Je kunt als buitenstaander het verschil maken door kritisch te kijken naar de processen en de organisatie, maar altijd vanuit het denken in oplossingen voor de klant.”

Buiten mijn werk

“Samen met mijn vriendin woon ik sinds een aantal jaar in Harderwijk. Daar hebben we recent een huis gekocht, waar we de afgelopen periode een hoop tijd en energie in hebben gestopt. Het is nog lang niet af, maar wel een mooi project waarbij we zelf het eindresultaat gaan bepalen. Daarnaast sport ik graag. In teamverband korfbal ik op een redelijk niveau en daarnaast ga ik wekelijks naar de sportschool. Tot slot ben ik regelmatig op een terras of festival te vinden met vrienden.”

Expertises

  • Arbo & veiligheid: compliance wet- en regelgeving, RI&E, HSE-Coördinator a.i.
  • Management & systemen: ISO 9001, 14001, 45001 en VCA**