Detachering op maat

QHSE-detachering flexibel en op maat

Wat bovenaan jouw QHSE-agenda staat verandert. Met maatwerk detachering van BMD Advies ben je flexibel en heb je altijd de benodigde capaciteit en kennis voorhanden.

Neem contact op

Capaciteit op maat

Meer dan één collega

Heb je behoefte aan extra capaciteit of kennis? Dan is het inschakelen van een specialist een goede oplossing. Of het nu gaat om een project of of borging bij afwezigheid van een werknemer.

Met detachering op maat van BMD Advies heb je niet één specialist die aan jouw uitdagingen werkt, maar op de achtergrond ook ons volledige team met ieders eigen expertise. Zo ben je ook zeker van kennis en capaciteit als je prioriteiten veranderen.

Wat je van BMD Advies gewend bent

Met een BMD’er in huis ben je zeker van hoge kwaliteit op alle fronten, continuïteit door een divers team, een praktische insteek en een duidelijke pragmatische insteek. Zo werken we efficiënter en effectiever naar jouw QHSE-doelen en -ambities.

Volledige QHSE-ondersteuning

Een volledige QHSE-afdeling voor jouw organisatie. Met capaciteit op maat van BMD Advies heb toegang tot al onze kennis, specialismen en digitale tools. Zo sta je niet voor verrassingen en ben je zeker van een professionele QHSE-bedrijfsvoering. Veranderen jouw prioriteiten? Dan verandert jouw team.

Een aanspreekpunt

We maken je het makkelijk door een specialist als contactpersoon aan te wijzen. Deze collega is jouw ingang tot al onze expertises en diensten. Veranderen je prioriteiten? Onze adviseur kent jouw organisatie en uitdagingen en linkt bij ons de juiste collega aan iedere uitdaging.

Maatwerk oplossingen

Geen organisatie is hetzelfde, dat maakt dat wij uiteenlopende uitdagingen en ambities zien. Voordat onze collega’s aan de slag gaan leren we jouw bedrijf, processen en strategie kennen. Dat is wat onze detacheringsdiensten maatwerk maakt.

Meer dan 1000 bedrijven in Nederland ervaren het gemak van onze services

Onze services

Waaruit bestaan onze services?

Onze services zijn compleet en in te vullen op basis van de behoeften van jouw organisatie.

Op zoek naar maatwerk of een combinatie van onze services? Ook dat is mogelijk! Neem contact op.

Aan de slag!

Meer weten over onze serviceconcepten of direct aan de slag?

Neem contact op! Er staat een team van 100 specialisten klaar die jou helpen bij het voldoen aan wet- en regelgeving.

Neem contact op
Expertises

Onze diensten en expertises op deze pagina