Disclaimer bmdadvies.nl

Ons team besteedt veel aandacht aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de inhoud op deze website, downloadbare/digitale content en content buiten onze eigen platformen. Als onjuistheden/onvolledigheden voorkomen of wetgeving verandert, kan de inhoud altijd wijzigen. 

Laat context altijd meebepalen voordat er conclusies worden getrokken over wet- en regelgeving, normen en eisen die wel/niet van toepassing zijn op jouw organisatie. Twijfel je over de inhoud van deze website of wat wel/niet van toepassing is voor jouw situatie? Neem dan contact op met onze specialisten. Als lid van het BMD Netwerk kun je altijd onze QHSE helpdesk raadplegen

Rechten

Deze website en de inhoud daarvan zijn eigendom van BMD Advies en worden beschermd door het auteursrecht. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen, openbaar gemaakt, in enige vorm of wijze zonder schriftelijke toestemming van BMD Advies. 

Op deze website staat in sommige gevallen ook inhoud van of gemaakt door derde partijen, dit kunnen teksten of beeldmateriaal (foto/video of ander grafisch werk) zijn. Indien inhoud geen eigendom is van BMD Advies, zijn daar afspraken over gemaakt met derden of wordt de bron benoemd. Deze inhoud mag in geen enkel geval worden hergebruikt zonder toestemming van de originele auteur of maker.

Vragen over deze website

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over onze website? Gebruik dan ons contactformulier. Ook als je iets tegenkomt wat niet werkt zoals het hoort te werken horen wij dat graag. 

Redactie – Marketing BMD Advies
Design en developmenteffectgroep*
Fotografie Wendelien Bralts