BMD Advies

Regio West | Barendrecht

Sinds 1990 maken wij ons sterk voor bedrijven in de regio Rijnmond. Vele opereren vanuit en dichtbij de haven. Denk aan o.a. transportondernemingen, op- en overslagterminals, bedrijven in de metaalindustrie en de voeding en chemie. Maak gebruik van onze kennis en ervaring en laat ons ook de tanden zetten in jóuw QHSE-uitdagingen.

BMD Advies

Onze vestiging in Barendrecht

BMD-adviseurs en partners met passie voor het QHSE-vak ondersteunen ondernemers in West-Nederland bij het bereiken van hun QHSE-ambities.

Kennis van de regio en de branches

Sinds 1990 zijn wij actief in de regio Rijnmond. Door onze ervaring met havengerelateerde activiteiten zoals transport, metaal, chemie en op- en overslag zijn onze adviseurs bekend met de thema’s en arbo- en veiligheidsaspecten die daarbij een rol spelen. Voor de ene ondernemer is dat bijvoorbeeld externe veiligheid, voor de ander zijn dat lozingen op het oppervlaktewater. We houden hier rekening mee als het gaat om het voldoen aan wet- en regelgeving, het aanvragen van vergunningen en het ondersteunen bij handhavingskwesties.

Nauw contact overheidsinstanties

Wij hebben veelvuldig en nauw contact met lokale, regionale en landelijke overheidsdiensten. Wij kennen hen en zij kennen ons. We zijn dus bekend met specifieke eisen en wensen bij vergunningprocedures of handhavingskwesties. En deze kennis nemen we natuurlijk mee naar jouw QHSE-project.

Senior ervaring en jong dynamisch gemixt

Bij onze opdrachten werken we in teams. In het team combineren we senior ervaring en ‘jong bloed’. Onze adviseurs hebben elk hun eigen specialisatie. Afhankelijk van je vraagstelling gaat de juiste man of vrouw voor je aan de slag. Op deze manier wordt jouw probleem achter de schermen vakkundig door ons aangepakt. Ondertussen blijft je persoonlijke adviseur je vaste aanspreekpunt.

Wij realiseren QHSE-ambities van deze bedrijven

Neem contact op

Onze collega's in Barendrecht staan voor je klaar

Een vraag of uitdaging waar ons team bij kan helpen? Neem contact op om aan de slag te gaan met ons team!

Neem contact op