Mark van der Velde

Adviseur

“Hallo, ik ben Mark van der Velde, 40 lentes jong en werk inmiddels bijna 3 jaar bij BMD als QHSE-adviseur en gevaarlijkestoffen-specialist. Mijn werkzaamheden omvatten onder meer het aanvragen van (omgevings)vergunningen voor bedrijven, compliance audits voor milieuwetgeving en controles op bestemmingsplannen. Daarnaast werk ik als interim QHSE-coördinator bij een groot tankopslagbedrijf, Koole Terminals Botlek. Hier verzorg ik o.a. alle bouw- en sloopaanvragen, en houd ik me bezig met allerlei activiteiten op gebied van QHSE.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“Het werken bij BMD brengt veel variatie met zich mee. Zowel in opdrachten als in klanten. Omdat ik graag met mensen in contact ben is dat een droomcombinatie. Bovendien is het een fijne afwisseling om gedetacheerd ergens aan de slag te gaan. Elke verlenging van dat contract is weer een bevestiging van onze expertise op QHSE-gebied. Zoals onze banner zelf zegt, de Full Service QHSE partner!”

Buiten mijn werkdag

“Naast mijn werk ben ik vader van 2 prachtige jongens. Dankzij mijn woonlocatie ben ik samen met hen vaak te vinden in het bos. Ik wandel graag in het bos, maar zo nu en dan ga ik er ook lekker doorheen ‘crossen’ met de mountainbike. Ik ben een enthousiaste BBQ-fan met inmiddels meerdere exemplaren in de tuin. Van low-and-slow tot hot-and-fast, ik probeer graag allerlei technieken uit. Daarnaast ben ik al lange tijd een grote autosportliefhebber. Vroeger had ik zelfs mijn eigen ’track car’, maar tegenwoordig sta ik alleen nog langs de circuits. Af en toe pak ik graag een goed boek of volg ik een serie op verschillende streamingdiensten”

Expertises

  • Milieu & omgeving: Vergunningaanvragen