Mark van der Velde

Adviseur

“Hallo, ik ben Mark van der Velde, 40 lentes jong en werk inmiddels bijna 3 jaar bij BMD als QHSE-adviseur en gevaarlijkestoffen-specialist. Mijn werkzaamheden omvatten onder meer het aanvragen van (omgevings)vergunningen voor bedrijven, compliance audits voor milieuwetgeving en controles op bestemmingsplannen. Daarnaast werk ik als interim QHSE-coördinator bij een groot tankopslagbedrijf, Koole Terminals Botlek. Hier verzorg ik o.a. alle bouw- en sloopaanvragen, en houd ik me bezig met allerlei activiteiten op gebied van QHSE.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“Het werken bij BMD brengt veel variatie met zich mee. Zowel in opdrachten als in klanten. Omdat ik graag met mensen in contact ben is dat een droomcombinatie. Bovendien is het een fijne afwisseling om gedetacheerd ergens aan de slag te gaan. Elke verlenging van dat contract is weer een bevestiging van onze expertise op QHSE-gebied. Zoals onze banner zelf zegt, de Full Service QHSE partner!”

Buiten mijn werkdag

“Naast mijn werk ben ik nog papa van 2 mooie eigen jongens en ‘bonuspapa’ voor een ander mooi jongetje. Ik ben een fervent BBQ-fan en doe dit dan ook graag in het weekend. Van grillen tot low and slow, alles wordt gedaan. Zowel in de winter- als zomermaanden. Tussendoor ben ik ook nog een grote autosportfanaat en ga ik geregeld naar een circuit. Voorheen om zelf te rijden, maar inmiddels alleen om te kijken jammer genoeg. In het verleden was ik fanatiek voetballer, op redelijk niveau zelfs nog, ondertussen is dat alleen maar als supporter van neefjes en nichtjes en hopelijk in de toekomst mijn eigen jongens.”

Expertises

  • Milieu & omgeving: Vergunningaanvragen