BMD Advies

Regio Noord | Leek

Onze regio staat bekend om innovatief ondernemen, met onder andere een focus op energietransitie.  Deze innovaties vragen om durf en een brede blik. Wij geloven in proactief beleid, in het ontwikkelen van een heldere visie gericht op het gezond en veilig werken, met oog voor de leefomgeving.

BMD Advies

Onze vestiging in Leek

Sinds 1990 zijn wij actief in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Door ons krachtig optreden en het waarborgen van onze kwaliteit helpen wij onze klanten met complexe vraagstukken op het gebied van veilige en gezonde bedrijfsvoering, milieu- en omgevingsrecht.

Duurzame relaties

We richten ons op een duurzame en betrokken relatie om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wie te maken krijgt met vergunningprocedures, implementatie van managementsystemen of het organiseren van een veilige werkomgeving weet dat dit veel tijd, energie en middelen vergt. Wij helpen ondernemers om in lange procedures en projecten hun belangen deskundig op de voorgrond te stellen.  BMD Advies Noord ondersteunt als partner of collega.

Ervaring en innovatie

Grote projecten en innovatieve ideeën zijn niet van de ene op de andere dag te realiseren. Dit vraagt om de nodige kennis, maar ook veel ervaring in de wet- en regelgeving. Door samen te werken als team en het delen van kennis beheersen we de volledige QHSE aspecten.  Wij denken met je mee en helpen om ambities tot uitvoering te brengen.

Wij realiseren QHSE-ambities van deze bedrijven

Neem contact op

Onze collega's in Leek staan voor je klaar

Een vraag of uitdaging waar ons team bij kan helpen? Neem contact op om aan de slag te gaan met ons team!

Neem contact op