Jennifer Dierick

Adviseur Arbo

“Ik ben Jennifer Dierick, 37 jaar en afgestudeerd als meester in de rechten en HVK’er. Momenteel ben ik bij BMD Advies Rijndelta actief als QHSE-adviseur. Ik breng mijn opgedane ervaring als QHSE-manager mee naar BMD.”

“Binnen QHSE heb ik me gespecialiseerd in managementsystemen en arbo. Ik heb een post-hbo kwaliteitsmanagement gevolgd en heb ervaring op dit gebied met het implementeren en onderhouden van ISO-managementsystemen, waaronder de ISO 45001, de ISO 9001 en de 14001. Daarnaast heb ik een intern auditteam geleid voor de ISO 45001, de ISO 9001 en de 14001.

Vorig jaar heb ik de opleiding Hogere Veiligheidskunde met succes afgerond en de opgedane kennis kan ik nu direct in de praktijk toepassen bij diverse bedrijven. Mijn doel is om mij verder te ontwikkelen tot een gecertificeerde kerndeskundige en ik kijk ernaar uit om deze ambitie binnen het team van BMD te realiseren.

Wat ik zo leuk vind aan het werken bij BMD is de variatie in het werk. Als nieuweling bij BMD ben ik nog aan het ontdekken, maar de afwisseling en het praktische karakter van mijn werk maken het werk heel interessant! Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en ik krijg de kans om bij verschillende bedrijven een kijkje achter de schermen te nemen.”

Inhoudelijk over mij

“Buiten kantooruren ben ik ook actief. Ik ben moeder van vier kinderen, variërend van puber tot dreumes en deel ik mijn tijd graag met hen. Wat uiteraard ook verschillende uitdagingen met zich meebrengt! Daarnaast heb ik samen met mijn dochter een paard, wat een mooie invulling geeft aan mijn vrije tijd.”

Expertises

  • Management & systemen: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & VCA ** ondersteuning en onderhoud systemen. Uitvoeren interne audits en managementreviews.
  • Arbo & veiligheid: opstellen RI&E en compliance.
  • Milieu & omgeving: compliance.