Mylène Reesink

Managementassistent

“Sinds 2008 ben ik management- en projectassistente bij BMD Advies, waar ik een brede ondersteunende rol vervul. Tevens houd ik me bezig met marketing, een meer creatieve rol.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“Dat elke dag verschillend is. Een mix van taken vult mijn werkweek, van financiële en projectadministratie, planning, ondersteuning van adviseurs, stroomlijnen interne processen tot allerlei activiteiten op het gebied van marketing.

Sinds we landelijk intensiever samenwerken heb ik zitting in een paar projectgroepen, Marketing en BMD Academy (training & opleiding). Het is een leuke uitdaging om over de grens van de eigen vestiging mee te mogen denken over marktbenadering, nieuwe toekomstmogelijkheden, verbetering van processen, en zo meer.

Bij BMD Advies is er een goede mix van ervaren ‘veteranen’ en nieuwsgierige jonge schoolverlaters. Dat brengt een hele leuke dynamiek met zich mee. Doordat ik er al sinds 2008 werk ken ik de ins en outs en herken ik waar behoeften of knelpunten zitten. Of kan ik anderen snel wegwijs maken.

Sinds de pandemie ons leven op zijn kop heeft gezet, werken we hybride. Hoewel ik heel fijn vind om de balans tussen werk en privé te behouden en de files te vermijden door thuis te werken, word ik ook erg blij van een werkdag met collega’s om me heen.”

Buiten mijn werkdag

”Ik woon al heel mijn leven in bourgondisch Breda, niet voor niets. Ik houd van lekker eten en geniet graag van een heerlijk glas wijn (bij voorkeur op een zonovergoten terras!) in het gezelschap van vrienden.

Daarnaast houd ik van wandelen, door de stad of in de natuur. Als ik even thuis wil ontspannen duik ik graag in een mooie film of serie, of verdiep me in een spannend of inspirerend boek.”