Sara Fliervoet

Adviseur Duurzaamheid

“Na een bachelor bouwkunde en master circulaire economie ben ik sinds januari 2023 werkzaam bij BMD Advies als junior adviseur milieu, energie & duurzaamheid. Binnen BMD Advies ga ik mij voornamelijk bezighouden met energie- en duurzaamheidsvraagstukken. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan iets wat ik belangrijk vind: de aarde een stukje duurzamer maken.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“In de korte periode dat ik werkzaam ben bij BMD Advies ben ik veel langs verschillende klanten geweest. Sommige bedrijven zijn al jaren klant bij BMD Advies en dat merk je meteen als je bij hen over de vloer komt. Iedereen deelt graag zijn of haar kennis en neemt je vol enthousiasme mee in het (productie)proces. Elk bedrijf heeft weer andere uitdagingen en die diversiteit vind ik erg leuk. Binnen BMD Advies hangt een ontspannen sfeer en iedereen is erg open en collegiaal, dit heeft ervoor gezorgd dat ik mij hier snel thuis voelde.”

Buiten mijn werkdag

“Sporten is iets wat ik graag doe. Zo ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en sta ik o.a. elke zondag op het veld met mijn voetbalteam. Naast voetbal spelen vind ik het ook leuk om te kijken. Samen met een aantal vrienden heb ik een mooi plekje in het Goffertstadion en mogen we regelmatig NEC aanmoedigen. Ook ben ik vaak in de bioscoop te vinden en vind ik het heerlijk om met vrienden bourgondisch te borrelen of naar een festival te gaan.”

Expertises

  • Energie & Transitie: ISO 50001
  • Duurzaamheid: circulariteit, energietransitie en CSRD