Bas Schevelier

Senior adviseur en partner

“Ik ben vader, man, zoon, broer en sinds 2014 werk ik met veel plezier bij BMD Advies. Hier ben ik werkzaam als adviseur en sinds 2021 maak ik deel uit van de directie van BMD Advies. Het mooie aan BMD Advies vind ik het accent op het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierbij is oog voor de verbinding tussen mens, milieu en welvaart. Hier zet ik me dan ook graag voor in.”

Wat doe je tijdens je werkdag?

“Het takenpakket van een BMD adviseur is breed, het contact met de klanten intensief. Mijn specialisatie is het opzetten, implementeren en borgen van managementsystemen in de breedste zin van het woord. Als adviseur vind ik het belangrijk dat managementsystemen ondersteunend zijn op de visie en missie van het bedrijf. Praktisch, logisch, op maat en resultaatgericht met oog voor de menselijke maat zijn dan ook aspecten die ik continu meeneem in het contact met de klant en mijn collega’s. Ook deel ik als trainer deze kennis graag tijdens training interne audits.”

Menselijke factor

“Als adviseur in managementsystemen ken ik als geen ander de normen m.b.t. goed leiderschap en team- en procesontwikkelingen. Echter merk ik hierin ook hoe ingewikkeld het voor bedrijven is om dit binnen de organisatie goed neer te zetten. Om de verbinding te maken tussen normen en de menselijke factor ben ik tevens betrokken als adviseur Mens & Organisatie. Ik ben hierbij opgeleid tot LuminaSpark Learning Practitioner.”