Bedrijfshulpverlening
Bedrijfshulpverlening

BHV-plannen opstellen, actualiseren en direct zichtbaar maken

Hoe kom je tot een compleet en praktisch BHV-plan en welke BHV-aanpak past bij jouw organisatie?


Bedrijfshulpverlening

Altijd passend BHV-plan bij jouw bedrijf

Staat BHV op jouw agenda? Bedrijfshulpverlening is verplicht voor werkgevers in Nederland en scheelt je veel kopzorgen als dit goed geregeld is.

Of je nu moet voldoen aan vergunningvoorschriften, brand- en veiligheidseisen of je bestaande bhv-plannen wilt structureren of actualiseren, jouw organisatie heeft baat bij praktische oplossingen. Je eigen collega’s georganiseerde hulp bieden vergt wel wat voorbereiding. Naast het intern aanwijzen van bedrijfshulpverleners zijn er verschillende ondersteunende middelen met tal van voordelen voor kleine of grote bedrijfslocaties.

Praktische BHV oplossingen

Voor de invulling van jouw eigen bedrijfsnoodorganisatie en -hulpverlening geeft de NEN 8112:2017 een leidraad met kennis rondom het ontwerpen en implementeren van de bedrijfsnoodorganiatie (BNO). En een noodgeval heb je zelf niet in de hand. Gestructureerd in actie te komen en het doorlopen van de juiste procedures conform de norm bespaart je achteraf een hoop ellende. 

Staat BHV op jouw agenda? 

Dan werken we samen aan een werkbare invulling van de bedrijfshulpverlening (bhv). En stemmen we de omvang van het aantal oplossingen af op jouw bedrijf. Implementeren we datgene waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Het actualiseren van bhv-plannen die niet meer up-to-date zijn, het opstellen van nieuwe ontruimings-/calamiteitenplannen en vluchtwegplattegronden of een draaiboek voor oefenprogramma’s zijn slechts enkele voorbeelden. Belangrijk is dat wij ons verdiepen in de ins en outs van jouw organisatie, zodat bhv-plannen passen binnen jouw bedrijfsstructuur en alle aanverwante processen. Compleet en wel zo praktisch.

Neem contact op

Wees voorbereid

Behoefte aan ondersteuning bij deze of andere Arbo-uitdagingen? Neem contact op.

Neem contact op