Bart Donker

Adviseur milieu

“Nieuwsgierig, accuraat, maar toch creatief en betrokken, volgens mij zijn dit de belangrijkste eigenschappen van een goede adviseur. Met deze houding help ik je ook graag verder met al jouw uitdaging die je op het pad tegenkomt. Als verse afstudeerder hoop ik weer een frissere blik op problemen te kunnen werpen, waarmee ik samen met mijn kundige ervaren collega’s geen uitdaging uit de weg loop. Ik streef altijd naar betere kennis en kunde, om onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“Zowel de wereld om ons heen, de verwachtingen vanuit de omgeving, en de wetgeving van de overheid veranderen met een rap tempo. Ik probeer samen met de mensen achter de bedrijven te zoeken naar oplossingen die voor iedereen werken. De diversiteit aan onderwerpen betreffende zaken als in milieu, gevaarlijke stoffen en energie maakt het vak juist leuk en uitdagend. We willen graag door naar nieuw manieren om duurzamer ondernemen, en ik help mensen graag bij aan deze overgang.”

Buiten mijn werkdag

“Naast mijn werk ben ik graag sportief bezig. Zo hou ik van hardlopen en roeien. Ik hou van natuurfotografie, de stilte van een berglandschap of het bos. De gratie van een wilde vogel samenvatten in 1 afbeelding heeft toch altijd weer iets bijzonders. Ik ga ook graag op reis naar bergachtige gebieden of thuis een gezellig avondje stappen met vrienden.”