Bob Peuling

Adviseur Milieu en Omgeving

“Ik zet mijn kennis en ervaring graag in bij diverse bedrijven om deze daarmee te ontzorgen op het gebied van milieu en veiligheid.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“Sinds december 1998 ben ik werkzaam bij BMD Advies. Bij BMD Advies heb ik mijn kennis en ervaringen uitgebouwd op vele diverse vlakken: bodemrisico, externe veiligheid (kwantitatieve risicoanalyses (QRA’s)), ADR, PGS-richtlijnen, vergunningen, milieurisicoanalyses (MRA’s), etc.

In mijn advieswerk heb ik mijn opleiding tot docent en het vakgebied milieu gecombineerd. Kennis overdragen en een ander daarmee verder helpen in een persoonlijke groei en het bedrijf in het steeds meer compliance zijn, is een belangrijke drijfveer. En als je dan bij elk volgende bedrijfsbezoek vaststelt dat met de nieuw ingebrachte kennis verbeterslagen zijn gemaakt, dan geeft dat een goed gevoel.”

Buiten mijn werkdag

“Ik mag er als het weer het toelaat, graag met mijn vrouw op uittrekken met ons VW-bus campertje. Daarnaast doen we samen aan stijldansen en houd ik van lezen en klussen. Kleine huis-, tuin- en keukenklusjes doe ik ook als vrijwilliger bij een klussendienst welke zich richt op ouderen en mensen met een beperking.”