Diane Dijkstra

Marketing en trainingen

“De uitdaging van het soepel en efficiënt laten verlopen van de (online)communicatie maakt deel uit van mijn functie; marketeer en trainingscoördinator bij BMD Advies. Vanuit verschillende communicatievormen en diverse marketingkanalen draag ik graag mijn steentje bij in het creëren van kansen bij het uitdragen van BMD Advies als Fullservice QHSE partner.”

Wat doe je tijdens je werkdag

“Mijn werkzaamheden bij BMD Advies bestaat uit het coördineren van (digitale) communicatie en marketingwerkzaamheden (website, e-mail marketing, Social Media).  Daarnaast verzorg ik de coördinatie van cursussen en trainingen (planning, organisatie, communicatie) en het organiseren van QHSEvents. Een breed scala aan taken waarbij overzicht, planning, innovatie/ontwikkeling en verankering belangrijke componenten zijn.”

Buiten mijn werkdag

” ’s Avonds ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan. Ik zie mijzelf als een fanatieke amateur die naast het willen winnen het socialiseren na de wedstrijd net zo belangrijk vind. Naast wandelen en fietsen zoek ik ook graag ontspanning in het volgen van wekelijkse lessen Body Balance.”