Diane Dijkstra

Marketing – BMD Academy – Extern Vertrouwenspersoon

“De uitdaging van het soepel en efficiënt laten verlopen van de communicatie maakt deel uit van mijn rol als marketeer en extern vertrouwenspersoon bij BMD Advies en trainingscoördinator bij de BMD Academy. Vanuit verschillende communicatievormen en diverse marketingkanalen draag ik graag mijn steentje bij in het uitdragen van en het creëren van kansen. Daarnaast zet ik mijn communicatievaardigheden en -competenties van harte in als extern vertrouwenspersoon bij onze klanten.”

Wat doe je tijdens je werkdag

“Mijn werkzaamheden bestaan uit het coördineren van communicatie en marketingwerkzaamheden. Voornamelijk e-mail marketing en het organiseren van events.  Binnen de BMD Academy en onze vestiging verzorg ik de coördinatie van cursussen en trainingen (planning, organisatie, communicatie). Bij klanten ondersteun ik, als extern vertrouwenspersoon, werknemers met diverse vragen rond psychosociale arbeidsbelasting (PSA).
Kortom een breed scala aan taken waarbij inlevingsvermogen, overzicht, planning, ontwikkeling, integriteit en het borgen van processen belangrijke componenten zijn.”

Buiten mijn werkdag

“’s Avonds ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan. Ik zie mijzelf als een fanatieke amateur die naast het willen winnen het socialiseren na de wedstrijd net zo belangrijk vind. Naast wandelen en fietsen zoek ik ook graag ontspanning in het volgen van wekelijkse lessen Body Balance.”