Karin Welberg-Assink

Senior adviseur

“Sinds 2009 werk ik bij BMD Advies. Het leuke aan dit werk vind ik de afwisselende werkzaamheden en de verscheidenheid in bedrijven die je bezoekt.”

Wat doe je tijdens je werkdag

“Waar ik op een werkdag mee bezig ben kan heel verschillend zijn. De ene keer ben ik bezig met een vergunningaanvraag voor een bedrijf en zoek ik antwoorden op vragen die van bedrijven zijn binnengekomen. Een andere keer help ik bedrijven om zaken met betrekking tot milieuwet- en regelgeving goed op orde te krijgen en te houden. Hiervoor voer ik bijvoorbeeld een compliance audit uit waarna ik de bevindingen in Sufficio zet. Dit is de digitale tool van BMD Advies die maandelijks de wijzigingen in wet- en regelgeving doorgeeft en die inzicht geeft in verbetermaatregelen, waarbij acties uitgezet kunnen worden naar medewerkers binnen een bedrijf.”

Buiten je werkdag

“Als ik vrij ben ga ik er graag met mijn gezin op uit voor een dagje pretpark of iets actiefs. Of ik geniet van een rustig dagje thuis. In de vakantie zoeken wij graag de bergen op. In de zomer en winter zijn we vaak in Oostenrijk te vinden om actief bezig te zijn (wandelen, klimbos, skiën) of gewoon te genieten van de mooie omgeving.”