Mariëlle van Zuijlen

Adviseur QHSE

“Dagelijks help ik bedrijven hoe ze Arbowetgeving pragmatisch kunnen inzetten.”

Wat maakt je werk leuk?

“Het mooiste vind ik om een bedrijf te bezoeken en dat te combineren met onze rugzak vol ervaringen en expertise. De arbeidsomstandigheden binnen een bedrijf proberen te verbeteren, in de breedste zin van het woord. Door zowel met leidinggevenden, het MT en directie als met medewerkers in gesprek te gaan met als doel om de arbeidsomstandigheden op de werkvloer te verbeteren. Pragmatisch adviseren is mijn drijfveer. Ik probeer de wet zo praktisch mogelijk in de praktijk te brengen. Daardoor wordt mijn rugzak ook nog elke dag voller en leer ik dagelijks nieuwe dingen. Medewerkers hebben vaak hele goede ideeën en het is fascinerend om te zien hoe één persoon binnen een bedrijf soms het verschil kan maken.”

Buiten mijn werkdag

“Ben ik graag samen met mijn gezin en bezig in en rondom het huis. Ik houd van tuinieren. Het hoeft niet allemaal superstrak te zijn, maar het wordt wel goed bijgehouden. Tuinieren zorgt bij mij voor veel ontspanning. Ik lees graag en voordat ik ga slapen pak ik vaak een boek erbij, daarnaast doe ik ook aan yoga. Maar mijn passie en hobby is zingen. Dat maakt een groot deel uit van mijn leven, ook omdat ik bestuurslid ben van ons popkoor.”

Expertises:

  • Arbo & veiligheid: compliance Arbowetgeving, RI&E, structurele ondersteuning, GAP-analyse en trainer cursus preventiemedewerker