Mark Bloemendaal

Projectmanager Sufficio en Administrateur

“Kritisch denken en het leggen van verbanden zijn bij het spelen van Risk en Pokeren essentieel. Talenten waar ik in mijn werk ook dankbaar gebruik van maak. Binnen BMD Advies heb ik vele rollen, waardoor ik goed op de hoogte ben van wat er intern speelt.”

Wat mijn werk zo interessant maakt

“Mijn collega’s weten mij te vinden om de puntjes op de i te zetten. Door mijn kritische vragen weet ik altijd nog wat aandachtspunten uit te filteren. Ik sta voor duidelijkheid; ‘leveren we nu wat er is gevraagd?’ Als team houden we elkaar scherp, volgens mij maakt ons dat dan ook zo’n fijne partij om mee samen te werken. Mijn kennis en activiteiten koppel ik aan elkaar, zodat de organisatie achter de schermen soepel loopt. Administrateur, systeembeheerder, projectleider Sufficio, online helpdesk; soms denk ik wel eens dat mijn visitekaartje niet groot genoeg is.”

Buiten mijn werkdag

“Als echte levensgenieter ga ik er graag én vaak op uit. Concerten, voetbalwedstrijden en festivals. De commotie, gezelligheid en livemuziek maken dit voor mij de perfecte uitjes. Maar ook van avonden thuis weet ik te genieten. Ik word bloedfanatiek van spannende bordspellen en strategische kaartsessies. Want bij spelen hoort winnen. Verliezen, daar doe ik niet aan.”