Marrit ter Hedde-Schrijver

Projectassistente Arbo & Milieu

“Tradities, nostalgie en gezelligheid komen samen privé en in mijn werk. Ik loop al heel wat jaren mee en ben een spin in het web voor onze projectadministratie en het hele traject daarvoor van A tot Z. Onder het genot van een heerlijk kopje thee begin ik aan mijn dag.”

Waarom ik mijn werk zo leuk vind

“Het is geweldig om te zien hoe BMD Advies zich door de jaren heen ontwikkelt. En ik ontwikkel met hen mee. Dingen regelen, daar ben ik goed in. En omdat ik mijn werk serieus neem en de ondersteuning proactief oppak, gaan mijn collega’s goed voorbereid aan de slag. Hard werken wissel ik af met een gezellig praatje en een lolletje. Juist dat maakt mijn contact met het team en onze klanten zo sterk en persoonlijk. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat ik het zo naar mijn zin heb. We hebben oog voor de menselijke kant van processen, bieden een luisterend oor en denken mee in lastige materie rondom wet- en regelgeving. Kortom, al onze zintuigen zetten we in om onze klanten optimaal van dienst te zijn!”

Waar hou ik nog meer van

“Muziek, lezen en wandelen! Het liefst met mijn e-reader in het zonnetje met op de achtergrond de muziek van Jamiroquai. Als jong meisje luisterde ik al naar hem en ben daar niet meer mee opgehouden. Net als het eten van Vietnamese loempia’s, daar ben ik dol op en mag je me dan ook voor wakker maken. Muziek mag ook zeker niet ontbreken bij de kilometers die ik wekelijks wandel.”