Norman Smit

Adviseur en directeur

“Als directeur druk ik mijn collega’s dagelijks op het hart, ‘doe de dingen die je leuk vindt’. Goed advies dat ik als startende adviseur ook kreeg. Zonder aarzelen, ging ik vol voor ieder nieuw avontuur. Het advies zorgde voor een perfecte zwemvijver om mijzelf te ontwikkelen en te groeien. En dat is precies wat ik nu teruggeef aan mijn team.”

Mijn uitdagingen

“Met de ruimte die ik mijn medewerkers geef, ontwikkelen zij zichzelf én nieuwe producten. Dit vertrouwen geeft hen energie en mij ook. Uiteraard ben ik zelf ook nog steeds werkzaam als adviseur, waarbij je mij altijd wakker mag maken voor strategische en complexe vergunningsvraagstukken. Hoe groter de belangen of tegenstrijdigheden, hoe beter ik mij voel! Bij BMD doe ik dat gelukkig met een betrokken, toegewijd en gepassioneerd team. Een team dat zich iedere dag weer inzet voor onze klanten, inzichtelijk maakt wat de mogelijkheden zijn, zoekt naar de juiste oplossing en vol gaat voor een tevreden klant. 

Met oneindige energie richt ik mij op zowel BMD Advies als op mijn landgoed in Twente. Waarbij ik mij druk maak om instandhouding en verbetering van de natuurwaarde. Denk hierbij aan broedende ijsvogels, een zelf aangelegde kikkerpoel met onder andere salamanders. Ondanks de rondvliegende houtspaanders wil ik beiden nog mooier en nog groter maken. Inmiddels ben ik ook verslaafd aan vooroorlogse oldtimers. Om bij te dragen aan een beter klimaat rij ik woon-werk afstanden met een moderne elektrische auto.”