Sandra Boom

Marketing Communicatie Coördinator

“Gezegend met een flinke dosis creativiteit ben ik altijd bezig om van niets iets te maken. In mijn werk coördineer en lever ik een bijdrage aan marketing en communicatie plannen voor onze regio’s en landelijk BMD Advies breed.”

Wat ik precies doe?

“Ik leg verbanden tussen kennis en kunde van onze adviseurs. Filter datgene waar onze doelgroep verder mee komt en zet dit om in diverse communicatie middelen voor verschillende kanalen. Breng zeg maar het merk BMD Advies naar een hoger niveau. Ik klim graag in de telefoon om contact te houden met onze klanten en scherpt te blijven op QHSE-vraagstukken en hun wensen.”

“Mijn werk sluit aan bij wat ik het liefst doe. Vertaal teksten naar beelden of andersom en breng communicatie met ‘gevoel’. Ik verdiep mij in de beleving van QHSE-ers om op het juiste moment ook de juiste boodschap af te geven. Met trots en voldoening ervaar ik dat mijn collega’s tezamen absoluut meer zijn dan een stel bollebozen. We vullen elkaar aan, ventileren positieve energie en dagen elkaar ook persoonlijk uit om te groeien.”

Wat doe ik nog meer?

“Al neem ik met plezier mijn werk mee naar huis, heb ik nog andere bezigheden naast BMD Advies. Het creatieve zit in mijn bloed en mijn motto is swecreate (as we create); dus samen iets maken. Of het nu een heerlijke maaltijd, taart, schilderij of lekkere jam is uit mijn eigen moestuin. Ik wordt gelukkig van kleine dingen in het leven. Afgewisseld met het genieten van kunst & cultuur, maar ook van een circuitje op de sportschool.”